Nie polecam nikomu puszczać swoich partnerów do sanatorium

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
forumowicz

Re: Sanatorium Wital w Gołdapi

Post autor: forumowicz »

Ja tez nie wszedłem tutaj dyskutować tylko chciałem napisać żeby się ludzie zastanowili po co się jeździ w takie miejsca i tego się trzymali.Mowie otwarcie albo się jeździ do sanatorium ze swoim partnerem albo wcale.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

Dzięki Basiu.
A mnie wcale nie jest przykro szczególnie po tym wcześniejszym wpisie Patryka.
Szlag mnie po prostu trafia jak czytam takie niedorzeczności i brednie.
Przecież ten post, to poglądy człowieka jak z ciemnogrodu w Średniowieczu.
Z resztą od losu najczęściej dostajemy to, na co sobie zasłużyliśmy sami.
Ktoś zrobił "dobry uczynek" zabierając tę Kobietę od takiego mężczyzny.
Patryk261 pisze:(...)Mowie otwarcie albo się jeździ do sanatorium ze swoim partnerem albo wcale.
Ostatni post w tym temacie i dobra rada dla Ciebie:
Jak będziesz miał jeszcze kiedyś partnerkę to za nic nie pozwól jej jechać do sanatorium,
ale nie zezwalaj też na samotne wyjścia:po zakupy, do pracy, lekarza czy w inne miejsca
gdzie może kogoś spotkać. Najlepiej (najbezpieczniej) to chyba byłoby zamknąć ją w piwnicy.
Ostatnio zmieniony 19 gru 2016 10:13 przez Dzia_dek, łącznie zmieniany 2 razy.
MarzenaS
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 lis 2016 16:54
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: MarzenaS »

Patryk261 pisze:"Ktoś po
przeczytaniu takich "bredni" może faktycznie robić problem swojemu partnerowi
z wyjazdem, a bardzo często taki wyjazd jest niezbędny do rehabilitacji."
To nie sa żadne brednie to szczera prawda.
Proszę mi pokazać chodź jedna osobę która grzecznie chodzi na rehabilitację a po zabiegach grzecznie sama idzie na spacer podkreślam "SAMA"po czym wraca grzecznie do pokoju i tam spędza czas.Nie ma takich osób w takich miejscach jest alkohol są imprezy w pokojach do rana chodzenie za rączki na spacerach bo przecież kto zabroni,nie ma sąsiadów z domów którzy krzywo patrzą nie ma dzieci nie ma partnerów.PRZECIEŻ NIKT SIĘ NIE DOWIE CO TAM CZŁOWIEK I Z KIM COŚ ROBIŁ.
Patryk261
Nie gadaj bzdur bo byłam 3 raz w sanatorium, nie jestem stara, i jak napisałeś grzecznie jeżdżę na rehabilitację, spacery i spędzam sama w pokoju lub z panią z którą mieszkam nie chodząc na imprezy. I takich ludzi jest bardzo dużo w sanatorium. A grzecznie jak piszesz rehabilituje się bo nie szukam nie mam takiej potrzeby bo wszystko mam w domu__ (więc zastanów się w ciszy dlaczego przydarzyło Ci się to a nie tu żale wylewasz na wszystkich)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Patryk261 pisze:Nie polecam nikomu puszczać swoich partnerów do sanatorium to co teraz się dzieje na turnusie przechodzi wszelkie wyobrażenia.3 tygodnie temu miałem jeszcze żonę i juz jej nie mam.Jak to mozliwe ze w sanatorium sprzedawane jest piwo.Wieczne pijaństwo,imprezy w pokojach do rana,faceci mając swoje rodziny przyjeżdżają tylko po to żeby się zabawić z czyimis żonami.Nie bardzo rozumiem po co.takie sanatoria są bo napewno nie przyjeżdżają tam chorzy ludzie,tylko przekraczają próg sanatorium dają radę tańczyć i balowa całą noc.Ludzie szczerze zastanówcie się czy puszczać tam swoje bliskie osoby
:lol: :lol: :lol: łoooo matko kochana :lol:
jak to sie stało, że ja wcześniej nie widziałam tych postów :roll:
takiego zazdrośnika jak żyję tyyyyyle lat jeszcze nie widziałam :shock:
Tylko współczuć partnerowi :?
Ale tak to niestety jest :? ....każdy z nieczystym sumieniem podejrzewa drugą osobę o takie uczynki jakie sam robił :shock:
Tobie Patryku :kwiat: tez bardzo współczuję, bo musisz być samotnym i bardzo znerwicowanym, nieszczęśliwym człowiekiem :(
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Zdecydowanie popieram zdanie Dziadka :kwiat: ....mnie również nie jest przykro :roll:
Tacy ludzie ,na własne życzenie popadają w skrajności.
Nie wyobrażam sobie życia w klatce,nawet jakby była ze złota ozdobiona diamentami :twisted:
Zresztą....jak ktoś chce sobie zrobić skok w bok...wcale nie musi jechać do sanatorium ;)
forumowicz

Ja nie rozumiem po co wy się wogle wypowiadacie odrazu widać ze jesteście starymi wyjadaczami takich miejsc i nie jedna dziurą i kijem się bawiliscie.Pisze to żeby przestrzec osoby które zamierzają zapuszczac się w takie miejsca pierwszy raz.I to tyle.
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

No...jakbym miała takiego męża ....zaborczego....to na pewno pojechałabym się zabawić tymi kijkami :twisted:

Pozdrawiam i miłego dnia życzę :D
forumowicz

Chciała "pójść w ORMO" to poszła. Równie dobrze mogła by poznać kogoś w sklepie spożywczym, w myjni samochodowej czy w dowolnie innym miejscu. Jeżeli ktoś nie ma ochoty na skok w bok i chce być tylko z tą jedyną, to miejsce i otoczenie nie maja znaczenia. Wiem to z własnego doświadczenia. Kilka postów wyżej Dziadek fajny cytat napisał.
forumowicz

takiego zazdrośnika jak żyję tyyyyyle lat jeszcze nie widziałam :shock:
Tylko współczuć partnerowi :?
Ale tak to niestety jest :? ....każdy z nieczystym sumieniem podejrzewa drugą osobę o takie uczynki jakie sam robił :shock:
tam nie ma partnera, który jeździ do sanatorium. Gimbaza weszła na forum i trolluje. Jak widać ze skutkiem.
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2016 22:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: AgaC »

Patryk261 pisze:jesteście starymi wyjadaczami takich miejsc i nie jedna dziurą i kijem się bawiliscie.
:shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:
Wow 8-)
You made my day ;)
dzięki 8-)
Zablokowany