Nie polecam nikomu puszczać swoich partnerów do sanatorium
-
forumowicz
Re: Sanatorium Wital w Gołdapi
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
A mnie wcale nie jest przykro szczególnie po tym wcześniejszym wpisie Patryka.
Szlag mnie po prostu trafia jak czytam takie niedorzeczności i brednie.
Przecież ten post, to poglądy człowieka jak z ciemnogrodu w Średniowieczu.
Z resztą od losu najczęściej dostajemy to, na co sobie zasłużyliśmy sami.
Ktoś zrobił "dobry uczynek" zabierając tę Kobietę od takiego mężczyzny.
Ostatni post w tym temacie i dobra rada dla Ciebie:Patryk261 pisze:(...)Mowie otwarcie albo się jeździ do sanatorium ze swoim partnerem albo wcale.
Jak będziesz miał jeszcze kiedyś partnerkę to za nic nie pozwól jej jechać do sanatorium,
ale nie zezwalaj też na samotne wyjścia:po zakupy, do pracy, lekarza czy w inne miejsca
gdzie może kogoś spotkać. Najlepiej (najbezpieczniej) to chyba byłoby zamknąć ją w piwnicy.
-
MarzenaS
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 lis 2016 16:54
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 5
Patryk261Patryk261 pisze:"Ktoś po
przeczytaniu takich "bredni" może faktycznie robić problem swojemu partnerowi
z wyjazdem, a bardzo często taki wyjazd jest niezbędny do rehabilitacji."
To nie sa żadne brednie to szczera prawda.
Proszę mi pokazać chodź jedna osobę która grzecznie chodzi na rehabilitację a po zabiegach grzecznie sama idzie na spacer podkreślam "SAMA"po czym wraca grzecznie do pokoju i tam spędza czas.Nie ma takich osób w takich miejscach jest alkohol są imprezy w pokojach do rana chodzenie za rączki na spacerach bo przecież kto zabroni,nie ma sąsiadów z domów którzy krzywo patrzą nie ma dzieci nie ma partnerów.PRZECIEŻ NIKT SIĘ NIE DOWIE CO TAM CZŁOWIEK I Z KIM COŚ ROBIŁ.
Nie gadaj bzdur bo byłam 3 raz w sanatorium, nie jestem stara, i jak napisałeś grzecznie jeżdżę na rehabilitację, spacery i spędzam sama w pokoju lub z panią z którą mieszkam nie chodząc na imprezy. I takich ludzi jest bardzo dużo w sanatorium. A grzecznie jak piszesz rehabilituje się bo nie szukam nie mam takiej potrzeby bo wszystko mam w domu__ (więc zastanów się w ciszy dlaczego przydarzyło Ci się to a nie tu żale wylewasz na wszystkich)
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Patryk261 pisze:Nie polecam nikomu puszczać swoich partnerów do sanatorium to co teraz się dzieje na turnusie przechodzi wszelkie wyobrażenia.3 tygodnie temu miałem jeszcze żonę i juz jej nie mam.Jak to mozliwe ze w sanatorium sprzedawane jest piwo.Wieczne pijaństwo,imprezy w pokojach do rana,faceci mając swoje rodziny przyjeżdżają tylko po to żeby się zabawić z czyimis żonami.Nie bardzo rozumiem po co.takie sanatoria są bo napewno nie przyjeżdżają tam chorzy ludzie,tylko przekraczają próg sanatorium dają radę tańczyć i balowa całą noc.Ludzie szczerze zastanówcie się czy puszczać tam swoje bliskie osoby
jak to sie stało, że ja wcześniej nie widziałam tych postów
takiego zazdrośnika jak żyję tyyyyyle lat jeszcze nie widziałam
Tylko współczuć partnerowi
Ale tak to niestety jest
Tobie Patryku
- Nutka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 20 lut 2015 19:53
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 6 razy
Tacy ludzie ,na własne życzenie popadają w skrajności.
Nie wyobrażam sobie życia w klatce,nawet jakby była ze złota ozdobiona diamentami
Zresztą....jak ktoś chce sobie zrobić skok w bok...wcale nie musi jechać do sanatorium
-
forumowicz
- Nutka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 20 lut 2015 19:53
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 6 razy
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
-
forumowicz
-
forumowicz
tam nie ma partnera, który jeździ do sanatorium. Gimbaza weszła na forum i trolluje. Jak widać ze skutkiem.takiego zazdrośnika jak żyję tyyyyyle lat jeszcze nie widziałam![]()
Tylko współczuć partnerowi![]()
Ale tak to niestety jest....każdy z nieczystym sumieniem podejrzewa drugą osobę o takie uczynki jakie sam robił
![]()
-
AgaC
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 04 mar 2016 22:18
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
Patryk261 pisze:jesteście starymi wyjadaczami takich miejsc i nie jedna dziurą i kijem się bawiliscie.
Wow
You made my day
dzięki