Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Olga poniżej masz linki do stron w temacie " co jeszcze spakować?"
Jest tego "tylko" kilkaset stron więc na pewno znajdziesz tam wszystko co należy zabrać
ze sobą. Porównasz ze swoim spisem i już będzie Ci wiadomo co i jak.
Część z tego jest pisana żartobliwie, ale niektóre posty są konkretne i przydatne. Co zabrać do sanatorium? http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... 73#p239256 Bez czego nie wybiorę się do sanatorium? http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... =2&t=14450
Życzę Ci wytrwałości w czytaniu i miłej lektury.
no to jeszcze dobry nastrój weź. Bo jak pojedziesz z założeniem że wszystko Ci się będzie podobało to nawet jak będą drobne usterki to je przeżyjesz bez bólu. W końcu to jest miesiąc życia, nie można go wyrzucić do kosza, więc musi być dobrze i musi się podobać.
Zawsze z takiego założenia wychodziłam i teraz jak spojrzę wstecz - same fajne wspomnienia mam.
Witam dziękuje za wasze porady tez jadę pierwszy raz i mam z tym kłopot,ale myślę ze będzie dobrze.
Słyszałem ze pod grzybkiem można się najlepiej integrować.
Dziękuje i do zobaczenia 6go styczna
a ja w swojej naiwności myślałem, że biega o zawodowe świętowanie więc do wątku nie zaglądałem...
a teraz się zastanawiam jak kuracjusz / kuracjuszka świętuje po uroczystej akademii ku jego świętu ?
Witaj.ja bylam ma prewencji z Zusu w Wysowej .i do poludnia zabiegi rozne w zaleznosci od schorzenia.jedne dluzsze jak basen i cwiczenia po 25 min jak i krotsze 5 10 15 min.mieszkalysmy we dwie a chodzilysmy na rozne zabiegi..tak wiec czasami mijalysmy sie w pokoju.zdarzaly sie zabiegi popoludniowe o 18 czy 18.30 ale z rególy to byly pogadanknki z psychologiem ..czy edukacja zdrowotna..polecam zabrac 2 stroje kapielowe..w razie korzystania z basenu i komory krio..rownież szlafrok byl przydatny bo w nim chodzilam na basen...pozdrawiam i milego pobytu