KRYNICA MORSKA 02.01.2017. Albatros jak dojechać z ok. Radomia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2015 22:19
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: KRYNICA MORSKA 02.01.2017. Albatros jak dojechać z ok. Radomia

Post autor: Agnieszkam75kg »

cosmo pisze:Szanowny/szanowna. 02. jadę do Krynicy z Elbląga, 03. rozpoczynam turnus w Ciechocinku:) w KM mam mieszkanie:)
Cosmo, dzięki za dobre chęci ale nie wiem, o której do Elbląga ja dotrę. Miłej zabawy w Ciechocinku, pozdrów go ode mnie :) :lol: :lol: :lol:
Aniasanatorium
Na forum od: 27 gru 2016 10:46

Post autor: Aniasanatorium »

Agnieszko,
ja wynalazłam połączenie z Piotrkowa do Tczewa, tam przesiadka do Elbląga i z Elbląga do Krynicy cała podróż 9 godzin o zgrozo i w nocy.Dzwoniłam do Albatrosa pytałam o której wydają pokoje i jest problem tego typu ,że kończy się 2.01.17 turnus i muszą tamci opuścić pokoje , oni muszą posprzątać i dopiero będą wydawać pokoje, także powiedziała mi , że tak rano nie ma co być, oni przyjmują cały dzień kuracjuszy.
Pozdrawiam,
ps.też cały czas chodzi mi po głowie dojazd własny ale za taki chyba nie oddają pieniędzy?
mmeeggii
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 paź 2016 06:26
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: mmeeggii »

Dzień dobry, ja dzwoniłam przed chwilą do Albatrosa i pan na recepcji mnie poinformował, że zgłosić się trzeba do godziny 16 a kuracjusze zaczynają przyjeżdżać 9-10.
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziewczynki, i ja właśnie dzisiaj zadzwoniłam tam, i też mam złe informacje. nie mogę przenocować, ale już sobie zarezerwowałam nocleg z 1go na 2go i muszę jakoś w niedzielę tam dotrzeć :lol: :lol: :lol: :lol: Pan na recepcji nawet nie potrafił mi wskazać kwatery prywatnej gdzie mogę przenocować. naszukałam się trochę noclegu, bo wszystko mają wszędzie pozajmowane, ale ostatecznie znalazłam :roll: :roll: :roll: więc teraz mam planowanie podróży na Nowy Rok. może syn mnie zawiezie :) Ania też tak zrób :P co prawda Pan powiedział, że wszyscy do tej 16 jakoś zjeżdżają, ale zdarzają się przypadki gdy dotrze ktoś później. ale ja lubię być jedną z pierwszych a nie ostatnia :)
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ania, chyba za każdy oddają pieniądze, tylko prywatny liczą chyba po najniższym koszcie podróży. przecież tyle ludzi własnymi samochodami przyjeżdża i też dostawali zwrot. może ktoś to nam potwierdzi :D :D :D ale nie może być inaczej :roll: :roll:
olenka989
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sie 2014 17:42
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: olenka989 »

Hej.Za dojazd własnym transportem też zwracają pieniążki.Na pewno nie tyle ile wydasz na paliwo ale zawsze coś.Mają jakieś dziwne tabelki i w zależności od odległości od domu do sanatorium są podane określone stawki
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Za waszą trasę podając trasę w obie strony swoim autkiem obie dostaniecie po 94 zł. za całość podróży, a po przedstawieniu biletów 100% kosztów za 2 kl. PKP lub BUS czy PKS zwykły
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

jan19557 pisze:Za waszą trasę podając trasę w obie strony swoim autkiem obie dostaniecie po 94 zł. za całość podróży, a po przedstawieniu biletów 100% kosztów za 2 kl. PKP lub BUS czy PKS zwykły
Witaj Janie. za prawie 500km w jedną stronę tak mało dają??? jaką stawką to policzyłeś??? :roll: :roll: :roll:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

ZUS zwraca pieniążki za przejazd w obie strony, natomiast jeśli wyjeżdżasz do sanatorium z ramienia NFZ podróż finansujesz z własnej kieszeni ;) ponadto pokrywasz częściowo opłatę za pobyt.
mmeeggii
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 paź 2016 06:26
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: mmeeggii »

ZUS zwraca zryczałtowaną kwotę równą najtańszemu połączeniu bez względu na to czym się przyjedzie.
ODPOWIEDZ