Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jezeli zaakceptuje sie warunki harcerskie, taka trochę poniewierka w tym Pionierze to mozna przezyc, ostatecznie jedziemy dla zabiegow, a jest tam pełna gama z tradycją 200 letnią, niestety jedzenie nedzne, bida poprostu,trzeba głowe pozytywnie nastawic, pozdrawiam
Jezeli ktoś jeździł na obozy harcerskie i nie wymaga luksusów to przeżyje w Pionierze, proszę uspokoić głowę. Najważniejsze są zabiegi, a baza jest super, jedzenie bida,zresztą już o tym pisałam. Kawiarnia Bohema super, jest teatr, będzie jeszcze ciepło, nie trzeba tak uważać, żeby się nie przeziębić jak ja, kiedy byłam zimą. Trzeba przyjechać rano i liczyć, że dostanie się pokój dwuosobowy, oczywiście takich z łazienką na wyłączność nie ma.pozdrawiam i czekam na wrażenia
Ja bylam w 2016roku od 9 grudnia do 30 grudnia 2016roku.Jestem zadowolona z pbytu.Bede milo wspominac! Tyle negatywnych wpisow sie naczytalam i bylam bardzo zawiedziona tym wyjazdem-- lecz zaryzykowalam.Okolica ladna.Zabiegi naprawde dobre w slicznym miejscu.Personel bardzo mily i przychylny.Cicho ,spokojnie,cieplo,czysto.Wyzywienie bardzo dobre.Odpoczelam ,zrelaksowalam sie,co najwaniejsze! zdrowie moje podreperowalam. Stolowka na miejscu.Na zabiegi kilka krokow.Dziekuje wszystkim za troske o mnie.Pozdrawiam