Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
No to wam współczuję. Warunki tam są dosłownie tragiczne. Pokoje bez łazienek.
Chyba że jedziecie jako tzw. "pełnopłatni" to możecie liczyć na lepsze warunki.
No przecież napisałem wcześniej. Zresztą ,pojedziesz to osobiście się przekonasz. Jeśli dodasz do tego porę roku i to, że nie ma tam praktycznie gdzie wyjść to życzę Ci udanej kuracji .
Nieprawda że nie ma gdzie wyjść w Iwoniczu .
Wspaniałe trasy spacerowe.....nawet o tej porze roku - ja byłem w lutym.
Teraz jest tam śnieg !!!
Jak jest w Exelciorze to nie wiem, byłem tylko pod obiektem.
To fakt, że jest sporo miejsc spacerowych. Ja byłam latem, a zima? Współczuję. Jest się uziemionym na tej górze. Latem było co pokonywać 160 schodków a teraz zimą to warunki trudne. Szpital cały czas remontowali i nie sądzę żeby już się uporali. Pokoje zależy na którym piętrze i " komercyjni" to mieli względne pozostałe to tragedia i łazienki wspólne na korytarzu. Zabiegi dużo na miejscu i ok. Polecam masażystkę Panią Jolę super - stawia na nogi. Część zabiegów - basen, krio, grota w zakładzie przyrodoleczniczym i dowożą busikiem.
Ja chodziłam pieszo ale to było lato. A teraz napewo bym wybrała busa. Reszta zależy od nastawienia i życzę udanego pobytu. Pozdrawiam.
Nie wiem w którym roku byłaś,ale ja byłam w ubiegłym (już:) w czerwcu. Fakt... pełnia lata, piękna pogoda, mnóstwo możliwości spacerowych i nie tylko... Jak jest zimą nie wiem. Nie zgadzam się jednak co do pokoju - byłam z ZUS-u, przyjechałam dzień wcześniej (nocleg za opłatą), pokój miałam z łazienką. Pokoje z węzłem sanitarnym na korytarzu są na 3 pietrze, 1 i 2 piętro z łazienkami w środku. Dlatego,że to szpital uzdrowiskowy a nie sanatorium, pierwsze wrażenie było niezbyt pozytywne, nawet zapach szpitalny, ale do wszystkiego można przywyknąć. ZUS owców dodatkowo obowiązywały trochę inne zasady- np codzienne wieczorne podpisywanie listy i pielęgniarka na każdym piętrze z dyżurem nocnym. Ale jak się ktoś za bardzo "nie wychylał" to i nie miał problemów.