szczawno zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
gre_ys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2009 15:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 9

szczawno zdrój

Post autor: gre_ys »

Witam wszystkich, i życzę Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego roku. :lol: :lol: :lol: . Właśnie do Szczawna Zdrój mam skierowanie z (ZUS) na 4.01.2010. Czy ktoś miał przyjemność tam być? 8-)
marszalek
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2009 13:30

Re: szczawno zdrój

Post autor: marszalek »

Witam . Tak się składa że w Szczawnie byłam już 6 razy- ostatni raz w kwietniu. Służę kompleksową informacją o które sanatorium chodzi ?
Awatar użytkownika
gre_ys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

:lol: Witam. Chodzi o uzdrowisko Szczawno-Jedlina S.A. -Dom Zdrojowy Oddział Rehabilitacji na ul. Kolejowej14. Dziękuję za wszelkie informacje. Pozdrawiam :lol:
marszalek
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam wybierających się do Szczawna :D . Jeśli chodzi o kobiety są wszędzie i to zawsze w większości. Najczęściej zadbane i raczej kulturalne / o wyjątkach nie mówię :D / . Z panami raczej gorzej...... :( .Najlepsze warunki są w Młynarzu lecz wrażenie robi właśnie Dom Zdrojowy do którego Ty gre_ys się wybierasz. Prywatnie najlepiej prosić o pokój 329 lub 340 są to pokoje na trzecim piętrze z tarasem, nowe mebelki , lodówka itp. tylko drzwi na taras się sypią . Na taras ten jest wyjście z 5 innych pokoi / warunki dużo gorsze/. Jeśli się ma szczęście/ ja miałam/ towarzystwo jest bez szukania :D .-informacja dla lwa. Niestety tych pokoi ze skierowania może być trudno dostać radzę więc pojechać dzień wcześniej wtedy mogą być inne/ ciągle coś tam remontują/ dom jest ogromny ale warunki w pokojach w większości jeszcze kiepskie. Balety są na miejscu ,w Białej Sali i bardziej luksusowo w Legendzie. Ostatnio otworzyli obok jakąś budę której nie polecam. Lwie wybierz się tam ale bliżej wiosny to malutka miejscowość i teraz byłoby trochę nudno . Kiedy się zazieleni - dokoła parki, las, słoneczna polana jest pięknie. Ja kocham tę dziurę. Pozdrawiam
marszalek
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Rozpisałam się o warunkach i atrakcjach a przecież jedziemy na leczenie :lol: . Na zabiegi trzeba dochodzić ale baza jest ok. Pijalnia też bardzo ładna na dole woda na piętrze stoliki , foteliki można poczytać , odpocząć - bardzo przyjemnie.
Awatar użytkownika
gre_ys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziękuję za odpowiedz. Jak już pisałam jadę ze skierowania zus (prewencja rentowa), więc jeśli się nie płaci , to inne przydziały :lol: , ale mam nadzieje że nie będzie tak żle . Jadę na rehabilitacje kardiologiczną (bajpassy), jest to mój drugi wyjazd, więc jestem "zielona". Chodzi mi głównie o pokoje i zabiegi. już za parę dni zobaczę :roll: :roll: :roll: pozdrawiam serdecznie
ODPOWIEDZ