Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
lubelanka64 pisze:Byłam w Róży, wróciłam zadowolona. Pozdrawiam
A może coś więcej byś napisała jak zabiegi itd.
Pobyt był świąteczno-noworoczny w pakiecie z 4 dniami zabiegowymi. Zabiegi były typowo regeneracyjno-rekreacyjne np.masaż, kąpiel,lampy. Baza zabiegowa standardowa z dobrą przyjazną kadrą. Spotkałam ludzi, którzy korzystali z kompleksowej rehabilitacji w tym ośrodku i wyrażali się bardzo pozytywnie o poziomie świadczonych usług, szczególnie rehabilitantów. Pozdrawiam
Witam , jak już tam będziesz , dowiedz się czegoś na temat Malwy - budynek obok Róży. Chcę zarezerwować miejsce na maj , ale nic nie wiem - jakie pokoje , kto przydziela , jakie szanse na 1kę ? itp .pozdrawiam i życze udanego pobytu...
Witam , jak już tam będziesz , dowiedz się coś na temat Malwy- budynek obok , jakie warunki , czy ten budynek jest po remoncie, jakie pokoje , kto przydziela , czy są jedynki ?