Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dzia_dek pisze:Zwyczajowo "recepcja" stara się dobierać w miarę zbliżonymi "peselami".
Można "dorzucić" prośbę o osobę np. niepalącą i lubiącą bądź nie, oglądać TV.
Trzeba to zrobić w miarę taktownie i grzecznie bo w dniu przyjęcia panie
w recepcji mają urwanie głowy i wszelkie próby narzucenia swojego zdania
w kwestii zakwaterowania lub doboru współlokatora mogą przynieść dokładnie
odwrotny skutek od wcześniej zamierzonego.
no to ciekawe jak to będzie w praktyce
ja już będę na miejscu po 6:30 a podobno zakwaterowanie po 8:00
a jeszcze jedno: jak to jest w pokojach? są jakieś szafki zamykane czy inne miejsce do przechowywania podczas wyjścia z pokoju? np laptopa
No to czas przyjazdu masz bardzo dobry. "Klepnąć" miejsce w kolejce i spokojnie czekać.
Jeśli chodzi o zamykane szafki to osobiście nie spotkałem się z czymś takim, co oczywiście
nie oznacza, że tak gdzieś nie jest. Niektóre sanatoria mają w ofercie (odpłatnie) skrytkę (sejf),
ale to do przechowywania biżuterii, pieniędzy lub dokumentów. Nikt tam nie chowa lapka.
Nie byłem wprawdzie w "Beskidzie", ale nie sądzę, aby dysponował zamkniętymi szafkami lub sejfem.
Zamykany na klucz zawsze jest pokój (klucz masz Ty, współlokator i sprzątający lub recepcja)
i to moim zdaniem w zupełności wystarcza. Na wszystkich moich wyjazdach lapek zostawał na
nocnej szafce przy łóżku i jakoś mam go do tej pory. Jak masz takie obawy o swoje rzeczy to
ewentualnie dobra zamykana walizka i tam trzymać co cenniejsze, swoje "skarby". p.s. jak odpowiadasz pod czyimś postem nie musisz go cytować; wiadomo i tak, o co chodzi.
dzięki za te wszystkie informacje, na pewno są i będą przydatne
jak na razie to tyle moich pytań. Troszkę bardziej pozytywnie nastawiony do wyjazdu
a z walizką lub torbą zamykaną na kluczyk tak szczerze nie przyszło mi do głowy, na pewno nad tym się zastanowię, dobry pomysł.
a co do wpisów z cytatami to przepraszam jestem świeży w tych sprawach
szukam osoby z radomia lub okolic, która chciałaby jechać samochodem na turnus do krynicy ośrodek beskid
na ul. pięknej,
turnus zaczyna się 28.01.2017,proszę o kontakt na forum