chciałam zrobic niespodziankę jadąc po męrza a .....!!!!!!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
aggi13
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 wrz 2011 08:19

Re: chciałam zrobic niespodziankę jadąc po męrza a .....!!!!

Post autor: aggi13 »

Ma Pani rację, dziękuję za przypomnienie mi, że mój mąż to moja sprawa. Nie sieję tutaj zamętu, jednak chciałam napisać, że okoliczności i pobyt w sanatorium niektórym osobom po prostu szkodzą. Sanatorium to miejsce, gdzie teoretycznie powinno się wypocząć, zregenerować swoje siły i zdrowie. Samego siebie nie można być pewnym, a dopiero męża/żony. Dodam tylko, że nie jestem zazdrośnicą ani tym bardziej policjantem mojego męża, dlatego zawsze jeździł do sanatorium sam, nie sprawdzałabym również co tam robi ani z kim.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Nigdy nie wypowiadam się na takie tematy i ich nie komentuje ale dzisiaj zrobię wyjątek.Jeśli pani chciała skomentować zachowanie męża to oczywiście ma Pani do tego prawo tylko dlaczego obraża Pani przy okazji między innymi kobiety które jeżdżą do sanatorium aby wypocząć trochę podleczyć się . A także mężczyzn .Nie każdy jest taki .Kiedyś ktoś mi powiedział; Jeśli suka nie da to pies nie weżmie i odwrotnie ;Jeśli pies nie chce to ....... . Więc reasumując jak miał to zrobić to tak by to zrobił nie ważne czy w domu czy na wyjeżdzie.Widocznie tak miało być i nic Pani na to nie poradzi.Wiem że to ciężko ale trzeba żyć dalej.Mam nadzieje że ułoży Pani sobie życie.Pozdrawiam.
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Post autor: evora »

A ja uwazam ze nalezy skonczyc juz temat""""chcialam zrobic niespodzienke jadąc po męrza""""" Kazdy z nas jest dorosły i kazdy odpowiada za swoje czyny.Czy w sanatrium czy poza....jak Cie widzą tak Cie piszą.Podrawiam serdecznie.
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

No,coz sierotko miła........a niech piszą,skoro maja takie potrzeby.Powiedzialam swoje zdanie ;)
marek1966
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 sty 2012 21:10

Post autor: marek1966 »

Jaki fajny temacik.Chyba ciągle aktualny.
aksjomat
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2012 14:43

Post autor: aksjomat »

3lata temu bylo ostro w Kolobrzegu.Mąz przyjechal do żony na wekend a ona byla z kochankiem i nie krepowala sie w towarzystwie.To była zenująca sprawa.Takie są babki.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jest mi słabo jak czytam ten wyraz - męrza ! :lol:
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Andzelika,,,,,,,,,,,,,,,,hej nie słabuj...... :D
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Post autor: Gosia43 »

Witajcie dziewczyny.
Przeczytał te Wasze wypowiedzi i musze się pod nimi podpisać.Macie racje .Ja też jestem stałym bywalcem sanatorium i nie jade po to by szukać przygody. Tylko by odpocząć i porawić zwoje zdrowie.Każdy odpowiada za swoje czyny. Nie wolno innych za to obwiniać..Skoro mąż czy żona sami szukają przygód to już ich to sprawa i ich współmałżonka . A nie szukać dziury w dziurawym bucie jak się go ma.Zawsze tak było jest i będzie. I tego nikt nie zmieni.Jedni się leczą ,jedni używają ile się da.
A nam nie wolno osondzać bo sami będą osondzeni.-pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Evora ,jak już tych mężów się tak krytykuje ,to przynajmniej trzeba to napisać po "polsku" zgodnie z zasadami ortografii ;) :)
Następnie ,jesli dwoje ludzi jest ze sobą bo tak nakazuje przyzwoitośc ,chociaz tych dwojga nic nie łączy to..................... :oops:
No to CO? Jest jak jest ,jest się w sanatorium,na wycieczce,gdzieś tam i co ? i okazuje się ,że jest ktoś kto myśli tak jak my,ma marzenia takie jak nasze ,światopogląd taki jak nasz itd i co? no i mamy..............................aaale zastrzegam się ,jeśli są to tylko zachowania obliczone na szybki seks, wieczory wspólne spędzone na tańcach ,na wycieczkach i nic po za tym to to,nie jest przeze mnie zrozumiane ,ale to jest tylko moje zdanie :)
Zablokowany