Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W tej poczekalni wszyscy jeszcze senni. Zwykle na początku swej podróży lub jak ja .... tylko marzą aby w kolejce stanąć. 2018 rok juz za rok lub aż za rok. Tak czy tak długo i daleko. Pozdrawiam
Bogutka
Chyba za szybko pochwaliłam nasz NFZ bo teraz się spowolnił.
Zima go zaskoczyła albo dużo zwrotów .
Bo zaledwie siedzę 83 997 wagoniku.
Ale zobaczymy co nam przyniesie koniec miesiąca.
Pozdrawiam oczekujących
Witam wszystkich i tych z którymi już raz dotarłam do celu i nowe towarzystwo z którym jak ten Syzyf zaczynam piąć się znów pod górę . Dziś dostałam numer 21.417 . Myślę , że to 18-20 m-cy oczekiwania zobaczę ile wstawią mi w piśmie, dziś zobaczyłam nr w przeglądarce. Tak że grzecznie ustawiam się w kolejce
Podpisuję listę ,w dalszym ciągu powoli jedziemy. 57 wagon coś telepie tu na końcu obyśmy się nie odczepili bo jeszcze 20 miesięcy oczekiwania.Pozdrawiam
A ja w żadnym wagoniku. Na razie towarzyszę Wam z boku. Nie mam jeszcze biletu, miejscówki aby zasiąść z wami. Codziennie sprawdzam w ZIPie czy już jakaś decyzja .... Pozdrawiam
Bogutka
Bogutka5 pisze:A ja w żadnym wagoniku. Na razie towarzyszę Wam z boku. Nie mam jeszcze biletu, miejscówki aby zasiąść z wami. Codziennie sprawdzam w ZIPie czy już jakaś decyzja .... Pozdrawiam
Bogutka