Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziekuje za wszelkie podpowiedzi,dam znac co panie powiedza w poniedzialek,jak dodzwonie sie. Teraz musze znikac bo podrzucam meza na impreze sluzbowa a sama wskocze do kolezanki na kawke i ploteczki. Przyjemnego wieczorku
Witam forumowiczów ja stawałem na komisji w zeszłym roku pod koniec października i dostałem przydział do Kujawiaka w Inowrocławiu od 16.03.2017r.
Myśle że będzie dobrze ale to dopiero się okaże jak będę na miejscu.Dzwoniłem do nich odnośnie jedynki ale nic nie udało mi się załatwić.
Jak wrócę to opiszę swoje wrażenia z pobytu.
a kiedy dzwoniłeś? bo jak ja półtora roku temu dzwoniłam cztery miesiące przed planowaną kuracją to nie było żadnego problemu z jedynką. Akurat Kujawiak wychodził z założenia że wszyscy, którzy przyjeżdżają są chorzy i przyjmował rezerwacje telefoniczne na jedynkę wg zasady "kto pierwszy ten lepszy", żadne tam zaświadczenia.
Nawet z wyprzedzeniem ie musiałam przyjeżdżać bo mi powiedzieli że jak mam rezerwację to jest to wiążące. Czyżby się zmieniło?!
Witam, mam takie pytanie czy jak ostatni zabieg w sanatorium mam w sobotę o godz 10 a cały turnus kończy sie w niedzielę to czy moge opuścić sanatorium w sobote po ostatnim zabiegu czy muszę xostac do niedzieli