Aga na 100 % to czytałam ale sierota nie zapisałam i teraz nie pamiętam ale może znajdę .To lektura na długie zimowe wieczoryAgaC pisze:A w jakim regulaminie jest taki zapis?
Sanatorium z ZUS
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Sanatorium z ZUS
-
AgaC
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 04 mar 2016 22:18
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Fionka
- Przyjaciel forum

Chrapanie jest uciążliwe dla współlokatora a owłosienie dla chorego.Bardzo współczułam tej dziewczynie.Był maj a ona przez pół dnia w łazience .To bardzo krępująca przypadłość a ludzie potrafią być okropni.emik pisze:Elu, ależ Kujawiak ma jedynki a jakże. I od tego roku też już wymagają zaświadczeń. Sztani sprawdził) Wolałabym być w pokoju z osobą nadmiernie owłosioną niż nadmiernie chrapiącą. Ostatnimi czasy byłam kilka dni w szpitalu w pokoju trzyosobowym. Miałam wszystkie rodzaje zatyczek. Chrapanie mojej współlokatorki dawało sobie radę ze wszystkimi:)) Tak chrapiącej osoby jeszcze nie spotkałam.
I jeszcze jedno - taka prywata do Eli. Jak będziesz w Ciechocinku i będziesz miała chwilę, zajrzyj sobie na basen w sanatorium "Przy Tężni". Taki trochę gadżeciarski, ale sympatyczny. Pozdrawiam)
A jutro trzymamy kciuki za anię.
- Fionka
- Przyjaciel forum

- aniag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2014 16:51
- Staż sanatoryjny: 3
- Fionka
- Przyjaciel forum

Napisz mi, czy sama zasugerowałaś miejsce wyjazdu, czy ten Dziwnówek był wśród tobie zaproponowanych?
Napiszcie mi, czy Łódź ma inną pulę przydziałów niż Tomaszów? (obydwa w woj. łódzkim) Czy jest to możliwe? Czy zależy od punktu widzenia pracowników ZUS-u?