Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Z wolnego miejsca nie skorzystam a szkoda ale na miejscu pewnie się spotkamy . Ja wprawdzie rezerwację mam od 21 maja ale liczę , że ktoś zrezygnuje i wówczas jechałabym 7 maja a Ty Lenox jedziesz z NFZ, prywatnie czy na turnus ?
Ciąg dalszy dostałem skierowanie na 15 listopada do Światowida w Świnoujściu ale zrezygnowałem.Odesłałem im z pytaniem czy w Polsce nie ma cieplejszych miesięcy(szósty wyjazd w listopadzie) a może ja jestem gorszego sortu i nie przysługuje mi taki termin . Nadmieniłem że gdyby nastąpił CUD i dostałbym w cieplejszym miesiącu to z góry dziękuję,podałem jeszcze że na skierowaniu lekarz nadmienił Busko Zdrój gdyż siarka w moim przypadku działa rewelacyjnie(byłem już pięć razy w Busku). Jak widać CUD nastąpił pozdrawiam widzimy się w maju.