Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Wiesz na pewno są na korytarzach, bo niby wiesz jak by w pokoju była zajęta przez współlokatora i co ....... nie wypał sa takie bez pełnego węzła bo czytałem na ich stronach. A swoja droga to miło że się odzywasz dzięki
To dlaczego dostałem razem z skierowaniem taką tabelę, z takim opisem jakie pokoje i czy pełny węzeł czy też nie przecież nie zmyślam tu link do strony gdzie jest tabela. [link]
Może to tylko dla kuracjuszy na NFZ
Ostatnio zmieniony 06 lut 2017 21:48 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto link
Wszystkim wysyłają taką samą tabelę. To jest tzw. cennik ogólnopolski NFZ, obowiązujący na dany rok. Po prostu nie w każdym sanatorium są wszystkie pokoje wymienione w tej tabeli. Najlepiej zadzwoń. Ja takich tam też nie widziałam, a byłam już kilka razy.
Człowiek, bodana ma rację, to jest cennik, który otrzymuje każdy , bez względu, w jakie miejsce jedzie. Taki ogólny.
Im wcześniej zajedziesz, tym większa możliwość wyboru....pogadania z sympatyczną panią z recepcji
No raczej postaram się oczarować ją , jak już dojadę mmm może sękacza zabiorę
A co chodzi o ten drugi temat, to chodziło mi właśnie oto że cos takiego dostałem że są takie pokoje z nie pełnym węzłem, i zastanawiałem sie jak to jest. Ale ok skoro nie ma takich to tylko się cieszyć
Ostatnio zmieniony 06 lut 2017 18:43 przez czlowiek50, łącznie zmieniany 1 raz.