Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Felice jakie ja rachunki już robiła a potem sama się z siebie śmiałam .Masz 100 % racji .Rachunek ekonomiczny.Ale jak dwójek braknie to może zgodzą się że zapłacimy jak za dwójkę i jakaś dopłata.W piątek będę miała odpowiedz.Dzieki
Jednoznacznej odpowiedzi brak co do dwójki Osoba decyzyjna umówiła się dzisiaj na rozmowę ale jej nie było .Pytając o listy nie dostałam odpowiedzi .Tym razem rozmawiałam z bardzo miłą osobą .Zapisała nazwiska i stwierdziła że jak ktoś nie dojedzie to dostaniemy trójkę dla nas dwóch.Dwójek brak .Czyli wygląda na to że już wiedzą co i jak i pełne obłożenie .Jedynie ślepy los może sprawić że ktoś nie dojedzie .Zobaczymy w pechowy 13 dzień na miejscu .
Zawsze jest to stres z kim mamy dzielić pokój przez trzy tygodnie .można trafić koszmar nie mając dwójkę a pobyt z normalnymi osobami w trójce zaliczyć do najbardziej udanego .Serdecznie pozdrawiam życząc życiowych tajnych nie uciążliwych współlokatorow