Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Raffik pisze:Witam, w połowie marca dostałem skierowanie do tego sanatorium z ZUS, ktoś mógłby powiedzieć ile kosztuje parking dla auta czy istnieje możliwość wykupienia pokoju 1-osobowego czy w czasie wolnym jest dostępny basen i sauna jakie jest wyżywienie, jestem przed trzydziestką dlatego moje ostatnie pytanie brzmi czy przyjeżdżają osoby na rehabilitację w młodszym wieku ? dziękuje z góry za odpowiedzi
Witam a kiedy jedziesz do sanatorium. ...oczywiście ze jeżdżą osoby przed 30
Witam , 25 lutego jadę do Wital na turnus z ZUS z uwagi na chorobę psychosomatyczną
Będę zakwaterowana w budynku B Czy ktoś z Was był z tego powodu i może mi coś więcej napisać o warunkach i przysługujących zabiegach ?
Czy jeżeli mam również schorzenia wspołistniejace w tym astmę to czy będę mieć np inhalacje ?
Lisa pisze:Witam, ja jade do Goldapi 13 kwietnia, jezeli nie dostane jedynki, szukam osoby do pokoju, lepiej wczesniej poznac towarzyszke do wspolnego 24-dniowego zamieszkania.
Mam na imię Barbara i jadę od 14 kwietnia do sanatorium.Mieszkam w Kartuzach .Jeszcze nie dostałam skierowania ,bo dopiero dzisiaj mnie poinformowano . Ogólnie jadę pierwszy raz i nie wiem jak to jest.Może coś wiesz wiecej ?
Pozdrawiam