Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam ja jestem bardzo szczęśliwa dostałam sanatorium na 10,03 2017do CIECHOCINKA POCHODZĘ Z GDYNI I CZEKAŁAM 22MIESIĄCE.BARDZO UWAZNIE PILOTOWAŁAM CO DZIENNIE ILE OSÓB ODCHODZIŁO Z KOLEJI ,-WIĘC OD 50 DO 70 OSÓB TYGODNIOWO BYŁO MNIEJ.NA 1 MIESIĄC OKOŁO500 OSÓB I TAK DOKŁADNIE MI WYLICZYLI 22MIESIĄCE OCZEKIWANIA ALE BYŁO WARTO PIEKNE SANATORIUM NAUCZYCIELA JESTEM BARDZO SZCZEŚLIWA I MAM 2 MIEJSCA WOLNE MOGĘ ZABRAĆ Z WOJ.POMORSKIEGO ,POZDRAWIAM
Bujowy12 pisze:witam ja jestem bardzo szczęśliwa dostałam sanatorium na 10,03 2017do CIECHOCINKA POCHODZĘ Z GDYNI I CZEKAŁAM 22MIESIĄCE.BARDZO UWAZNIE PILOTOWAŁAM CO DZIENNIE ILE OSÓB ODCHODZIŁO Z KOLEJI ,-WIĘC OD 50 DO 70 OSÓB TYGODNIOWO BYŁO MNIEJ.NA 1 MIESIĄC OKOŁO500 OSÓB I TAK DOKŁADNIE MI WYLICZYLI 22MIESIĄCE OCZEKIWANIA ALE BYŁO WARTO PIEKNE SANATORIUM NAUCZYCIELA JESTEM BARDZO SZCZEŚLIWA I MAM 2 MIEJSCA WOLNE MOGĘ ZABRAĆ Z WOJ.POMORSKIEGO ,POZDRAWIAM
Gratuluję fajnego przydziału, super, cieszę się razem z Tobą.
Witam.
Dzień jak co dzień
Mój numerek na dzisiaj 17089 Może przesiądę się do 16 wagoniku.
spadło tylko 127 numerków.
Ale już dzisiaj piątek, piąteczek, piątunio
Może w przyszłym tygodniu się coś ruszy bardziej, szybciej.
Pozdrawiam.