Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam .Ja też mam skierowanie do Wojskowego Szpitala Uzdrowiskowego w terminie od 12.03-02.04/2017.Jadę z Kołobrzegu.Może ktoś jeszcze jedzie w tym samym czasie z Kołobrzegu?
AGADAB zdecydowanie lepiej zadzwonić,szczególnie jak chce sie jedynkę.
Wi-fi jest w całym obiekcie i na V piętrze bardzo dobrze chodził,nie musiałam korzystać ze swojego.
ELAMINKI Chodzi o miejsce,czy rodzaj skierowania?
Witaj katarzyna64 i AGADAB! Byłem równo rok temu w Energetyku.To po drugiej stronie tej samej ulicy, na której jest Wojskowe Sanatorium.Widziałem przez okno i na żywo rozmawiałem, jak ludzie z tego sanatorium chodzili grupami na różne imprezy.Dobrze się bawili.Panuje tam podobno prawie zawsze dobra atmosfera.Zabiegi i basen oraz kawiarenka z potańcówkami na miejscu.Zejście do miasta w dwóch kierunkach w różne jego punkty.Jest skrót schodami do samego centrum miejskiego po zakupy, a ulicami w lewo w kierunku Góry Parkowej i części z zabytkowej zabudową odnowionymi, krynickimi budynkami zabytkowymi(za wyjątkiem szklanego budynku nowej pijalni). W pobliżu sanatorium, w którym będziesz, jest fajna restauracja łemkowska gdzie warto choć raz wejść na dobre jadło.Wystrój surowy kamienno-belkowy z dużą liczba rekwizytów pochodzących z tzw.hyrn, Czyli chat łemkowskich. Myślę, że pobyt w Krynicy pozostawi w waszych sercach niezapomniany ślad, czego wam z całego serca życzę.
Witam MarkStan dziękuję za info co do mojego wyjazdu do Krynicy napewno skorzystam z wszystkich porad i odwiedzę miejsca które polecasz myślę że będę zadowolona z pobytu .Pozdrawiam
Do dziadka! Bardzo dziękuję za poprawienie niewłaściwie uzytej nazwy chałupy łemkowskiej, użytej w moim poście opisującym ciekawą restaurację w Krynicy Zdroju.Będąc przed laty w skansenie w Sanoku, naoglądałem się się dawnego, bojkowskiego (łemkowskiego) budownictwa chałup, które w połowie posiadały część zamieszkałą przez ludzi a druga połowę, połączoną często wewnętrznymi wrotami zajmowały zwierzęta gospodarskie.To właśnie były chałupy zwane Chyżami.Natomiast hyrny to oznacza: wyniosły, dumny człowiek lub ośrodek konferencyjno wypoczynkowy w Zakopanem, lub też jedna z ulic w Łodzi w dzielnicy Widzew.Pozdrawiam serdecznie.