Kujawiak -Inowrocław od 10 kwietnia z ZUS

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jaBasia
Na forum od: 30 mar 2014 22:47
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Kujawiak -Inowrocław od 10 kwietnia z ZUS

Post autor: jaBasia »

Wybieram się od 10 kwietnia do Kujawiaka, może ktoś jedzie z Płocka?
krzys67
Na forum od: 04 sty 2017 20:54
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Kujawiak -Inowrocław od 10 kwietnia z ZUS

Post autor: krzys67 »

Witam,mam wyznaczony termin do Kujawiaka na 09.04.2017,mam niedaleko bo z Torunia.
agiatis
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2013 16:09
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 14

Re: Kujawiak -Inowrocław od 10 kwietnia z ZUS

Post autor: agiatis »

Witam,
w Kujawiaku byłam 7 razy. Jeżdżę tam na rehabilitację ogólnoustrojową i zwykle rezyduję na I piętrze , na oddziale szpitalnym. Kujawiak ma pokoje o różnym standardzie , jeśli wejdziesz na stronę www.solanki.pl , klikniesz na "obiekty" lub cennik , to się zorientujesz. Jedzenie jest ok. Najważniejsza jest bardzo dobra baza zabiegowa oraz świetni fizjoterapeuci. Pierwszy raz pojechałam , z blokadą barku , który miałam mieć operowany, 7 miesięcy później . Operacji nie było do dzisiaj , a bark nie boli i jest w pełni sprawny. Drugi raz byłam tam, zaraz po udarze.Zaliczyłam dwie serie zabiegów , w odstępie 3 miesięcy. Nikt mi teraz nie wierzy , że miałam udar, tak dobrze zostałam "wyrehabilitowana" . Polecam panią dr Lewandowską, ale pozostali lekarze też są ok. Teraz jadę do Solanek 27 marca. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ