No tego już za wiele.marcysia14 pisze:Beti-a kogo Ty mi juz podsyłasz? Ja lubię nowe znajomosci !beatrix+ pisze:
Bo w policji pracuję i umiem rozszyfrować nicki.
W takim razie Markostasiuw parzyste będziesz Markiem, w nieparzyste Stasiem, a w niedzielę i święta oddam Cię mojej koleżance i będziesz. ..np.Romanem. Chcesz tak?
![]()
Będziesz miał co wnukom opowiadać po powrocie. ..![]()
P.s.
A bo ja tak mało normalna jestem. ..e- usposobienie, phi!
Spakowany już?
Cieplice Dom Zdrojowy turnus 20.03.2017
Re: Cieplice Dom Zdrojowy turnus 20.03.2017
- beatrix+
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 wrz 2016 06:49
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 2
MarkStan pisze: No tego już za wiele.
To dopiero wstęp do początku, MarkStan
Pozdrawiam!
P.s.
Czytaj między wierszami. ...
A czy ty zdajesz sobie sprawę, że żartujesz z emerytem? Ile ty masz dziewczyno wiosenek? Mogę zaplanować ci wycieczki na pierwszy tydzień, bo juz tam byłem w 1993 roku jako w sile wieku młody facet.Kumpelę już masz a więc nie będziesz sama.Najpierw wybierzcie się na Chojnik.To ruiny pięknego zamku na wzgórzu,I tu można na nóżkach, jeśli masz sprawne.Drugi wypad do pięknego starego kościółka w pobliżu szosy Wrocław-Szklarska Poręba.W niedzielę możecie pojechać do Szklarskiej i zobaczyć pierwszy przed wlotem do miasta wodospad Szklarka.Panuje tam świetny mikroklimat.Do drugiego wodospadu Kamieńczyka trzeba wejść od Dzielnicy Huta w kierunku Hali Szrenickiej.Napisz coś o sobie, jeśli zechcesz.Pozdrawiam Żebromodo
- beatrix+
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 wrz 2016 06:49
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 2
Takie spacery to robiłam 30 lat temu pse pana. ..MarkStan pisze:Witaj Betinko!
A czy ty zdajesz sobie sprawę, że żartujesz z emerytem? Ile ty masz dziewczyno wiosenek? Mogę zaplanować ci wycieczki na pierwszy tydzień, bo juz tam byłem w 1993 roku jako w sile wieku młody facet.Kumpelę już masz a więc nie będziesz sama.Najpierw wybierzcie się na Chojnik.To ruiny pięknego zamku na wzgórzu,I tu można na nóżkach, jeśli masz sprawne.Drugi wypad do pięknego starego kościółka w pobliżu szosy Wrocław-Szklarska Poręba.W niedzielę możecie pojechać do Szklarskiej i zobaczyć pierwszy przed wlotem do miasta wodospad Szklarka.Panuje tam świetny mikroklimat.Do drugiego wodospadu Kamieńczyka trzeba wejść od Dzielnicy Huta w kierunku Hali Szrenickiej.Napisz coś o sobie, jeśli zechcesz.Pozdrawiam Żebromodo
Dziś trzeba mnie wnosić prawie, ostatecznie wyciągiem wciągać ...
Troszkę mam i powiem, że zazdroszczę Ci statusu emeryta...
Taaak, Kotlina Jeleniogorska jest piękna. ..
Pobliskie Domu Zdrojowego biuro podróży organizuje świetne wycieczki.
Muszę się dopisać do Twojej grupy, jest szansa że nadążę. Ale ani na Kemienczyk, ani na Chojnik juz nie mam zdrowia.
Może w przyszłym życiu. ..
Się maj, Żebromodo!
-
marcysia14
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 18 lut 2017 21:07
- Staż sanatoryjny: 3
Beatko-damy radę-nie martw się.beatrix+ pisze:Takie spacery to robiłam 30 lat temu pse pana. ..MarkStan pisze:Witaj Betinko!
Dziś trzeba mnie wnosić prawie, ostatecznie wyciągiem wciągać ...
Troszkę mam i powiem, że zazdroszczę Ci statusu emeryta...
Taaak, Kotlina Jeleniogorska jest piękna. ..
Pobliskie Domu Zdrojowego biuro podróży organizuje świetne wycieczki.
Muszę się dopisać do Twojej grupy, jest szansa że nadążę. Ale ani na Kemienczyk, ani na Chojnik juz nie mam zdrowia.
Może w przyszłym życiu. ..
Się maj, Żebromodo!![]()
również jadę w tym terminie tylko, że z Rybnika. Mam jednak problem z dojazdem. Czy może ktoś z okolicy wybiera się do tego sanatorium?
Pozdrawiam