Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
BabciaNatki
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 lip 2015 18:22
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Post autor: BabciaNatki »

Dziękuję Dziewczyny za odzew. Lat temu ho ho ho... byłam latem przejazdem w Polanicy (przypomniałam sobie jak obejrzałam zdjęcia :) ) i pamiętam, że było pięknie, Teraz na pewno feerii barw ani kwiatów jeszcze nie będzie, byle fajne towarzystwo było. Mam też nadzieję na spotkania z koleżankami ze szkolnej ławy, które mieszkają w okolicach Wrocławia. I już się cieszę :D :D :D
A po Waszych numerkach widać, że Wy też tuż tuż...
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2016 22:47

Post autor: Lisa »

Witam, moja koleżanka również z mazowieckiego dostała przydział przy numerze 2100 do Kudowy, do sanatorium Zacisze od 20 kwietnia.
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam mazowiecki nfz, napiszcie, proszę, jaki miałyście ( mieliście ) numer, kiedy pojawił się przydział ?
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Agnes »

Dzień dobry ;) mam numerek 4600 (reumatologia) i nadal czekam tyle, że już jak na bombie zegarowej :lol: :lol:
Awatar użytkownika
czarnajagoda
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2017 14:06
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: czarnajagoda »

Witam, wczoraj moja koleżanka przy numerze 1950 reumatologia dostała przydział już na 08.03 do Buska do willi zielonej, ja nadal czekam, a mam numerek 2480. Może jeszcze w tym tygodniu coś się u mnie wyjaśni :P, pozdrawiam wszystkich oczekujących :P
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

czarnajagoda pisze:Witam, wczoraj moja koleżanka przy numerze 1950 reumatologia dostała przydział już na 08.03 do Buska do willi zielonej, ja nadal czekam, a mam numerek 2480. Może jeszcze w tym tygodniu coś się u mnie wyjaśni :P, pozdrawiam wszystkich oczekujących :P
Witaj Czarna Jagodo, jakoś mało czasu na wyjazd ma Twoja koleżanka, moja koleżanka dostała przydział za 2 miesiące z mazowieckiego, rzeczywiście w tym tygodniu, a najdalej na początku przyszłego powinnaś mieć już przydział, pochwal się, proszę :kwiat:
Awatar użytkownika
czarnajagoda
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzień dobry wszystkim! Już za chwileczkę, już za momencik i ....będę się cieszyć :lol: lub kręcić nosem :x , ten tydzień bowiem zakończyłam z numerkiem 2066 w kolejce oczekujących. Początek przyszłego tygodnia to przypuszczam decyzja i przydział terminu i miejsca. Mam nadzieję, że nie będzie się to tak jak u mojej koleżanki, o której niedawno wspominałam tu na forum. Rzeczywiście Liso - szybciutko musi się Ona ogarnąć i pozałatwiać niezbędne formalności, choć z miejsca i terminu jest nawet zadowolona, gdyż marzyło się Jej Busko. Podejrzewamy, iż przypadł Jej w rozdzielniku jakiś zwrot, a że nadeszła Jej kolej to przydzielono ustawowo dopuszczalny termin wyjazdu czyli ciut ponad 14 dni. Wniosek złożyła osobiście w nfz w Warszawie 24.03.2015. Pozdrawiam wszystkich cieplutko, u mnie w tej chwili wróciła zima jest -3C i padają ogromne płatki śniegu :P
Awatar użytkownika
czarnajagoda
Kuracjusz
Kuracjusz

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Mam przydział!
Awatar użytkownika
czarnajagoda
Kuracjusz
Kuracjusz

Przy numerku 2030 otrzymałam turnus od 16.05 w Busku sanatorium Włókniarz :lol: :lol: :lol: :lol: Tak wygląda szczęście w poniedziałek, a jak w poniedziałek podobno cały tydzień, a jak u Was?
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

No maj i Busko to jest powód do radości :D
ODPOWIEDZ