Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
AgaC w której placówce ZUS w Warszawie są takie miłe Panie ,złożyłam wniosek 17 lutego i cierpliwie czekam na komisję ,ale zanim zaproszą do pokoju to jeszcze miły PANI/PAN orzecznik musi ocenić pozytywnie wniosek ,A jakie miałaś propozycje miejscowości (jeśli mogę zapytać). Pozdrawiam
Na karteczce, którą dala mi pani urzedniczka byl przy wybranej przeze mnie miejsciwosci inny termin ( wczesniejszy) Ale poprosilam o ten ktory mi pasował i dostalam go bez zadnych fochow i komentarzy. W poprzednich latach tak rozowo nie bylo