Iwonicz Zdrój - Piast 8.03.2017 z Rzeszowa

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dorkambz
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2017 16:13

Iwonicz Zdrój - Piast 8.03.2017 z Rzeszowa

Post autor: Dorkambz »

Witam, był ktoś w Piaście? Niezbyt pochlebne opinie przeczytałam, mam nadzieję, że będzie fajnie... Jadę 8 marca, samochodem z Rzeszowa :)
Ostatnio zmieniony 01 mar 2017 21:40 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
Awatar użytkownika
Claire
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2017 19:02
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Iwonicz Zdrój - Piast 8.03.2017 z Rzeszowa

Post autor: Claire »

Hej, byłam w Piaście z roku 2014 w czerwcu. Kiedyś czytałam bardzo realistyczną opinię na forum, zgadzam się z tym w 100%. Zwłaszcza w odniesieniu do Pani Dyrektor. Jedno wiem na pewno. Było to najgorsze sanatorium w jakim byłam. Jedynie pogoda dopisała i tereny bardzo ładne do spacerowania i dreptania po górkach. Baza zabiegowa nie była zła (strasznie skrócone zabiegi), obsługa bardzo miła, zarówno rehabilitantki, jak i panie z recepcji, czy pielęgniarki. Wieczorki w kawiarni nieciekawe, ale za to w samym Iwoniczu dużo miejsc, w których można miło spędzić wieczór. Polecam zajęcia na basenie (tyle że w innym, niedaleko położonym obiekcie). Mimo wszystko życzę udanego pobytu :)
Dorkambz
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2017 16:13

Post autor: Dorkambz »

Piast jest bardzo zacofanym miejscem. Wyposażenie, wystrój porażka. Brak jakichkolwiek rozrywek. Telewizor w pokoju kosztuje110zł, 17 calowy, dwudziestoletni. Internet tylko w holu. Odrażają kolory ścian, odraża paskudna wykładzina, wszystko bure ciemne. Tutaj potrzeba młodej, zaradnej gospodyni żeby zadbała o wizerunek ośrodka. Zabiegi bardzo dobre, Panowie i Panie tutaj pracujący, bardzo serdeczni. Pani Dyrektor antypatyczna, źle gospodarująca, opryskliwa, do wymiany. Kuchnia bardzo dobra.
anet
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 lut 2017 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: anet »

To samo jest w Ziemowicie. Dodatkowo, płacisz za tv a okazuje się, ze telewizor nie działa :evil:
ODPOWIEDZ