Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Samosia pisze:...wreszcie po trzytygodniowym oczekiwaniu na weryfikację dziś znów wskoczyłyśmy i ukazały się numerki w kolejce więc....przed weryfikacją córka miała 48375 a teraz ma 43088 u mnie zaś było 48374 a dziś jest 43086 więc w ciągu trzech tygodni ubyło ponad 5000 numerków ..... nie wiem czy to dużo czy to mało
Trzy tygodnie ubytek 5 tyś. to bardzo dobrze,w moim funduszu tyle schodzi w 2 miesiące.
margolka63 pisze:Tydzień już czekam na nadanie mi Nr myślę, że 2018 lato powinno wypalić.
Margolka to zależy z jakiego jesteś funduszu,niektóre czekają rzeczywiście 16 miesięcy i nie doczekują weryfikacji,u nas czekamy 26 miesiecy
niestety Tylko pozazdrościć takiego czekania Pozdrawiam koljeczkę i miłego weekendu
To i ja zrobię miesieczne podsumowanie Prawie 3000 spadło w lutym w małopolskim funduszu,oby tak dalej styczeń połowa tego
Od razu przesiadka do 53 wagonu i czekam spokojnie Pozdrawiam
Witam...No to małe podsumowanko na koniec miesiąca....córka miała 43088 a teraz jest 42575 u mnie zaś było 43086 a jest 42573 więc od 22.02.2017r. ubyło ponad 500
Witam,
Wpadłam podpisać listę, 63 914 taki mam numer na dzień dzisiejszy. Przez miesiąc spadło o ok. 5 000. Jeszcze 12 m-cy ... a w międzyczasie, za 3 m-ce wyjazd do Wieniec Zdrój
Wiosenne pozdrawiam,