Wysowa-Zdrój Biawena 20.03
Re: Wysowa-Zdrój Biawena 20.03
Sklepik jest poniżej w sanatorium Beskid..platnosc tylko gotowka,maly ale kupisz to co potrzebne czynny do 16.papier jest i jak brakuje panie sprzatajace dokładaja a do 2 duzych sklepow spacerem ok.20 min-tam mozna placic karta.w Biawenie w recepcji mozna sie zaopatrzyc w miejscowe wody mineralne.do pokoji tez sa dostarczane wody 3 razy w tyd.po jednej malej butelce .033l
Ale w kawiarni można zapłacić kartą.. biorę kosmetyki z sobą ale chodzi o wodę do picia.. To się zaopatrzyć w recepcji
-
ddzidka57
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 02 sie 2013 14:59
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 7
Witam, czy ktoś wybiera się samochodem do Wysowej na turnus zaczynający się w Biawenie 11 kwietnia i będzie jechał 10 lub 11 kwietnia. Ja jestem ze Świdnika koło Lublina i chętnie bym się z kimś zabrała dzieląc się kosztami oczywiście. A Wysowej będę już 10 raz - ostatnio byłam wrzesień - październik 2016 więc mogę robić za przewodnika. Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy.
W kawiarni tylko gotówką.za wycieczki autokarowe na Słowację i na Węgry tez tylko gotówka
Dziękuję za info a pamięta pani jaka jest na Węgry i Słowację opłata?? POZDRAWIAM ja juź odliczać dni.. 
-
Sisi
- Aktywny Kuracjusz