Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam mam pytanie w czekam na decyzje z nrf i mam 27 lat czy wiek mój będzie przeszkadzał kuracjuszom np na zabawie
i czy będą panie chętne do tańczenia może spotkam tam towarzyszkę trochę starszą by się nie nudzić.
Mam pytanie jescze można wychodzić z sanatorium na spacer np.
Zdążyć zdążysz przed "godziną policyjną" i odwiedzinamy pielęgniarki pytającej się "Wszystko w porządku"
Super wiek więc niczym się nie martw,zawsze będziesz "rodzynkiem" z turnusu,chyba,że ktoś inny będzie młodszy od Ciebie.
Pozdrawiam
Hej, na pewno będziesz rodzynkiem, byłam w Twoim wieku pierwszy raz w sanatorium, chociaż wszyscy byli starsi odnalazłam się, a " stare wygi" wprowadziły mnie w życie sanatoryjne:) bardzo miło wspominam ten turnus, po kilku latach znów jadę do tego samego sanatorium, ale już nie jestem taka "zielona". pozdrawiam