Krynica - Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jacek 47
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 kwie 2013 22:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Krynica - Zdrój

Post autor: Jacek 47 »

Dzięki za słowa pocieszenia tylko martwi mnie że nikt w tym samym terminie nie jedzie do Lwiego Grodu !A jeszcze gorzej że z mojej okolicy nikogo nie ma nawet do Krynicy! :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Jacek warunki w "Lwigrodzie" bardzo dobre.Byłam tam w styczniu i wróciłam bardzo zadowolona ze wszystkiego.Samo centrum Krynicy.Wszędzie blisko,zabiegi fajne,kadra również.Chętnie pojechałabym tam jeszcze raz.Właśnie dokładnie do tego sanatorium.
Jacek 47
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziękuje serdecznie za odpowiedź w sprawie pobytu, to już kolejna pozytywna opinia więc spokojnie można się szykować, szkoda tylko, że nikt się nie odezwał z kuracjuszy wyjeżdżających w tym samym terminie !
stan_jan
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2010 18:11

Post autor: stan_jan »

Byłem w Lwim Grodzie dwa lata temu ,było SUPER . troszkę zazdroszczę, chętnie bym tam pojechał jeszcze raz. Niestety wyjeżdżam do Lądka Zdroju i jak Ty jadę z Krakowa chyba sam , bo nikt się nie zgłasza.
Pozdrawiam ,
dobrego wypoczynku oraz rehabilitacji
Jacek 47
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dzięki ale nie masz co zazdrościć bo może u Ciebie też będzie super! Z tymi dojazdami to tak dziwnie , bo nawet pytałem w swoim NFZ-cie i nie mają chętnych! Ale lepiej jechać autem i nie być zależnym od środków komunikacji publicznej bo z nimi to różnie bywa!Pozdrawiam i również życzę Tobie miłego wypoczynku!
jagoda63-63
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2011 18:17

Post autor: jagoda63-63 »

witam jadę do Continentala od 21.06.13 z Wa-wy,może ktoś tam był lub będzie niech napisze jagoda63-[email].pl :P
Jacek 47
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam ! Ja jadę do Lwiegogrodu!
Jacek 47
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Pozdrowienia z lwiegogrodu w Krynicy !To prawda że jest tu ładnie - stwierdzam to po pierwszej dobie pobytu! Życzę wszystkim przebywającym w Krynicy udanego wypoczynku i cudownej rehabilitacji! :kwiat:
Renik
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 mar 2013 14:31

Post autor: Renik »

Czy w Krynicy wreszcie zaświeci słoneczko???Wyjeżdżam dziś w nocy i rankiem tam przybędę...hehe Pozdrowionka dla wszystkich i mam nadzieję,że w Łazienkach są jacyś ludzie bo jak na razie nikt się nie odezwał:(papatki.......
Renia
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

Jacek47 napisz jak sytuacja z Internetem,wifi,gniazdo,kabel i czy dobrze chodzi.Może ty masz z jakiejś sieci.Jestem ciekawy,napisz.Było tam w jednym miejscu obok stołówki wifi,a jak jest teraz to nie wiem.
ODPOWIEDZ