Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
elvis-- pisze:A gdzie tam,nawet fajnej plaży nie ma
Dawno widocznie nie byles w Kolobrzegu
Jest i to po generalnym REMONCIE poszezona plaża wprawdzie to jeszcze nie Karwia ale juz frekfencja została zwiekszona do lata 2011 o 100%
w 2012 roku było poszeżanie
A kiedy ją poszerzali bo ja jakoś różnicy nie zauważyłam ,plaża w Kołobrzegu była i jest piękna ...a może dlatego nie widzę różnicy bo noszę tam różowe okulary
do Darek
Rozumie, spacery w zadumie brzegiem morza... a ja się cieszę na ten wyjazd, liczę na regeneracje ducha pracowałeś w górnictwie? koledzy górnicy umieją się bawić
elvis-- pisze:No chyba,ze pojechali w głąb morza Ni mniej, ni wiecej plaża jest zjedzona przez morze,plus lipny piasek. Ponoć dosypali ,ten ładny. Ktoś widział?
Ech ,za grosz w Tobie romantyzmu ,zamiast podziwiać piękno on patrzył że lipny piasek rozgrzebują na plaży
agnes1975 pisze:do Darek
Rozumie, spacery w zadumie brzegiem morza... a ja się cieszę na ten wyjazd, liczę na regeneracje ducha pracowałeś w górnictwie? koledzy górnicy umieją się bawić
Niestety równiez cięzki przemysl ,ale remont wielkich pieców i piecow martenowskich stąd te dośc czeste wyjazdy związane to bylo dośc duzym odstetkim ludzi ktorzy zapadali na pylice a Firma jak na tamte czasy bardzo Dbała o Pracowników Ci z pierwszej lini musieli jechac co roku w ramch wolnego do sanatorium i pod pręgiezem 2 x dzienie siedzieć na inhalacjach