Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Sklepik jest poniżej w sanatorium Beskid..platnosc tylko gotowka,maly ale kupisz to co potrzebne czynny do 16.papier jest i jak brakuje panie sprzatajace dokładaja a do 2 duzych sklepow spacerem ok.20 min-tam mozna placic karta.w Biawenie w recepcji mozna sie zaopatrzyc w miejscowe wody mineralne.do pokoji tez sa dostarczane wody 3 razy w tyd.po jednej malej butelce .033l
Witam, czy ktoś wybiera się samochodem do Wysowej na turnus zaczynający się w Biawenie 11 kwietnia i będzie jechał 10 lub 11 kwietnia. Ja jestem ze Świdnika koło Lublina i chętnie bym się z kimś zabrała dzieląc się kosztami oczywiście. A Wysowej będę już 10 raz - ostatnio byłam wrzesień - październik 2016 więc mogę robić za przewodnika. Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy.