Panie Tadeuszu !
Sprawa Pańskich zębów -ile ich Pan mam

nikogo tu nie interesuje.Natomiast kpi Pan z tych, którzy aż TYLE ZĄBECZKÓW nie mają.To niepoważne co Pan tu wypisuje

I to pisze dorosły człowiek ?
Druga sprawa to pokoje w Złocieniu. Nie byłam tam ,choć w innych sanatoriach Ustronia byłam ( Tulipan,Kos, Równica, Orlik itd. ). W żadnym z wymienionych nie było pokojów z umywalkami a WC i natryski wspólne gdzieś tam.
Owszem są takie ale.......to
jedynki w studio.Mieszkałam w jedynce w tzw. studio i miałam w pokoju umywalkę ,a wspólne było WC z natryskiem dla 4 osób.Ale ? owe WC było tylko i wyłacznie dla 4 osób. Otóż z korytarza -wchodziło się głównymi drzwiami ( zamykanymi na klucz)do jakby przedpokoju a stamtąd były drzwi do naszych pokojów ( też zamykanymi na klucz).
Piszę to dlatego bo jest Pan zniesmaczony pokojami w ZŁOCIENIU.A może tam też były pokoje w tzw. studio.Nie wszystkie pokoje w studio mają umywalki.To zalezy od sanatoriów.
Przeglądałam stronę www Złocienia- i proszę sobie wyobrazić że --cytat "- Miejsca noclegowe w pokojach 1, 2, 3 osobowych z pełnym węzłem sanitarnym oraz pokoje o podwyższonym standardzie
- pokoje wyposażone w TV, radio, telefon. "
Itd .Więc jasno wynika że to co Pan pisze jest nieprawdą.Chyba że.... w opisie kłamią .Nie dzwoniłam tam ,bo aż tak nie będę sprawdzała .
Pisze Pan że gdy nie chcieli dać pokoju takiego jak Pan chciał to...itd zagroził Pan że zrezygnuje z pobytu.Śmiech na sali !!! Taki koncert życzeń to komercyjnie

Ale dla "upierdliwych" personel
w miarę możliwości idzie na "rękę"
Jest Pan wyjątkową osobą -nie będę więcej tego komentowała -ale ? KAZDY Z NAS MA PRAWO DO SWOJEGO ZDANIA -nie tylko Pan.
Więc dyskusja zbędna.