Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tadeusz Kolinski pisze:Do "stokrotki":
Podaję nr tel ślubnej - [tel].
Dowie się "stokrotka" że nic "stokrotka"nie wie.
Tyle wie co przeczyta. Trzeba było tam być w tym złocieniu a nie czytać co piszą...
Ze ślubną" sobie "stokrotka" pogada jak czekista z czekistą.
Ja mogę przesłać "stokrotce" na maila skan dokumentów itp dowody że ślubna tam była w przeciwieństwie do "stokrotki" I jeszcze jedna pani Lucynka w wieku po siedemdziesiątce też tam była - w tym - pożal się Boże "studio" składające sie z 4 pokoi razem 8 osób do jednej umywalki z oczkiem i prysznicem. Do pani Lucynki też ślubna ma telefon bo rozmawiają raz w tygodniu... Żaden z pokoi nie miał umywalki.
PS. Stokrotka to kryptonim nijakiej Olejnik z TVNu. Tamta też "całą prawdę, całą dobę"...
bez komentarz -trzeba by najpierw przeczytać co napisałam ze zrozumieniem .
Panie Tadeuszu ! każdy ma PRAWO do swojego zdania i swojego nicka -ale żeby to zrozumieć trzeba przeczytać ze zrozumieniem.Jak widać niektórym sprawia to dużo problemów.
Nr telefonu Pana ślubnej mi niepotrzebny -jak już to wolę panów ale ? może ktoś skorzysta z podanego na forum nr telefonu Pańskie małżonki.
Ostatnio zmieniony 17 mar 2017 07:19 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto nr telefonu
Zgłosiłem Imć Adminowi usunięcie nr telefonu ( połowicy ) z postu Tadeusza.
Bo upłynął czas edytorski na korektę własną.
Bo mogłoby się przydarzyć "nachodzenie" małżonki Tadeusza w czasie gdy on delektować się będzie jedynką z umywalką a bez łazienki w NŁM.
No, żal mi się zrobiło.
...
Teraz tak się na chwilkę przyjrzałem - obiekt szczycący się nazwą "Nowe Łazienki" a nie ma łazienek.
Abstrakcja godna Franza Kafki.
to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Moja wyobraznia niestety zadzialala i gdy wyobrazilam sobie do czego moze byc wykorzystywana umywalka i co jest w niej myte i wkladane to wlos mi się zjezyl . Brrr