Po pobycie w szpitalu na oddziale reumatologicznym lekarz skierował mnie na rehabilitację poszpitalną. Wypisał wniosek i tylko zapytał morze czy góry. Jakież było moje zdziwienie po otrzymaniu informacji z NFZ, kiedy przeczytałam że mój okres oczekiwania to ok 18 m-cy. Dzwoniąc do mojego NFZ o powód takiej decyzji usłyszałam, że być może lekarz po prostu się pomylił. Napisałam krótką informacje -prośbę o ponowne rozpatrzenie wniosku i czekam. Czy ktoś z was miał taką sytuację. Napiszcie , pozdrawiam.
Sanatorium poszpitalne ???
- ania1701
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2013 08:59
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 7
Sanatorium poszpitalne ???
Po pobycie w szpitalu na oddziale reumatologicznym lekarz skierował mnie na rehabilitację poszpitalną. Wypisał wniosek i tylko zapytał morze czy góry. Jakież było moje zdziwienie po otrzymaniu informacji z NFZ, kiedy przeczytałam że mój okres oczekiwania to ok 18 m-cy. Dzwoniąc do mojego NFZ o powód takiej decyzji usłyszałam, że być może lekarz po prostu się pomylił. Napisałam krótką informacje -prośbę o ponowne rozpatrzenie wniosku i czekam. Czy ktoś z was miał taką sytuację. Napiszcie , pozdrawiam.
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Re: Sanatorium poszpitalne ???
- ania1701
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2013 08:59
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 7
zmienia kwalifikację... ja też miałem tak dwukrotnie. Nie pomogły dodatkowe pisma z uzupełniającą dokumentacją.
Pozdrawiam.