Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: Orfeusz »

Kasia i Aniu!Co jest przyczyną u Was tych ruszajacych się srob?Złe śruby.zły montaż.zła rekonwalescencja czy zle kosci? Dużo słyszę o takich przypadkach tylko nikt nie mowi o przyczynach.
Entropia!A co z Tobą? :?: Gdzie tetaz jesteś? Nadal szpital czy już może w domku? :?:
Awatar użytkownika
Anka1084
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2016 16:46
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Anka1084 »

Ja nie miałam wczesniej zakładanych śrub dopiero teraz maja mi je zalozyc .
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kaska pisze:Ale wcale nie musi być smutno przecież my jesteśmy :D
Tak.jestescie suuuuuuper. :!: :!: :!: za to Was uwielbiam i podziwiam ! :serce: :serce: :serce: Jest smutno.bo Wy jestescie mocno chore
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Anka1084 pisze:Ja nie miałam wczesniej zakładanych śrub dopiero teraz maja mi je zalozyc .
Aha!
Awatar użytkownika
Anka1084
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2016 16:46
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Anka1084 »

Orfeusz pisze:
kaska pisze:Ale wcale nie musi być smutno przecież my jesteśmy :D
Tak.jestescie suuuuuuper. :!: :!: :!: za to Was uwielbiam i podziwiam ! :serce: :serce: :serce: Jest smutno.bo Wy jestescie mocno chore
Ze mna nie jest tak zle :D chodze prosto jak strzała , tylko mam problem ze sklonem i siedzeniem . Gorzej jest z Kasia biedulka tyle sie wycierpiała i kolejna czeka ją bardzo poważna operacja :cry:
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: woytek »

Orfeusz pisze:Ale zrobilo się smutno na forum...... :( :( :(
: :roll: :roll: :roll:
A Woytku w kwestii sanatorium z nfz to też czekam na 2018.ale na czerwiec.Może spotkamy się w poczekalni. :D :D :D
Ja mam plan żeby pojechać wcześniej niż jesień,od kwietnia 2018 będę z zwroty się dopytywał
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

Witam serdecznie. U mnie taka sprawa jest że neurochirurg gdy oglądał płytkę z rezonansu to powiedział tak. Na 99 % rana pooperacyjna tak w wewnątrz się zrosła a do niej korzeń nerwu i dlatego często boli lewą nogą, stopa. Boli to mało napisane, ale chodzi o to że nie można nic zrobić bo jakby chciał otworzyć to ryzyko że może przeciąć ten nerw i wtedy dopiero będzie afera. Żaden neurochirurg się tego nie podejmie żeby poprawić coś-słowa Pana doktora. :twisted:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

[quote="pawel1974"]Witam serdecznie. U mnie taka sprawa jest że neurochirurg gdy oglądał płytkę z rezonansu to powiedział tak. Na 99 % rana pooperacyjna tak w wewnątrz się zrosła a do niej korzeń nerwu i dlatego często boli lewą nogą, stopa. Boli to mało napisane, ale chodzi o to że nie można nic zrobić bo jakby chciał otworzyć to ryzyko że może przeciąć ten nerw i wtedy dopiero będzie afera. Żaden neurochirurg się tego nie podejmie żeby poprawićcoś-słowa Pana doktora. :twisted:[/quo :?:te]
Paweł! To zalezy kto robil.Mnie w Bialymstoku nie podjęli się operacji.Tłumaczyli się. ze wszystko juz zrosło i nie da się zrobic.Ze zapozno o 8- -10 lat.Olsztyn podja się bez najmniejszego wahania. W Bialym stracilam 2 lata na chodzeniu po gabinetanach prosząc o pomoc
Może powinieneś spróbować jeszcze gdzie indziej :?:
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

Chyba trza będzie tak zrobić Orfeusz.
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2017 10:18

Post autor: kaska »

U mnie nie zrosl się kręgosłup i dlatego całe rusztowanie latalo. Lekarz nie owija ciężka i bolesna mnie czeka operacja.
ODPOWIEDZ