Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: pawel1974 »

Kasia trzymaj się tam, dasz radę, bądź dzielna, będzie dobrze i musi być dobrze. :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

pawel1974 pisze:Chyba trza będzie tak zrobić Orfeusz.
Mam gościa w Bialym.co dał mi "ścieżkę dostępu " do leczenia i swiatelko w tunelu.Nie wiem moze Ci już mowilam o tym .jak nie to pogadamy na fejsie.
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Post autor: entropia »

[quote="Orfeusz"
Entropia!A co z Tobą? :?: Gdzie tetaz jesteś? Nadal szpital czy już może w domku? :?:[/quote]
Już w domu. Kręgosłup, odcinek piersiowy i szyjny. We wtorek neurolog. I jednak Orfeusz to ta poduszka :D
Najprawdopodobniej uszkodziłam razem z nogą, dołożyły kule i skakanie, niewłaściwa pozycja ciała przez ponad osiem miesięcy i końcowo wysiłek
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kaska pisze:U mnie nie zrosl się kręgosłup i dlatego całe rusztowanie latalo. Lekarz nie owija ciężka i bolesna mnie czeka operacja.
Z tego Kasiu co piszesz to ch.........nie ciężka. :cry: :cry: .Z tego co wnioskuję. jestes młodą osobą i wyjdziesz z tego.Ale trochę czasu Ci zleci.O bólu już nie wspomnę . :cry: Trzeba tylko dużo wytrwalosci i zacięcia w tym wszystkim .Ja wierzę w olsztynskich lekarzy. :serce: :kwiat:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No i oczywiscie w Ciebie też :!: :!: :!: :serce: :kwiat: :serce: :kwiat:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

entropia pisze:[quote="Orfeusz"
Entropia!A co z Tobą? :?: Gdzie tetaz jesteś? Nadal szpital czy już ;m w domku? :?:
Już w domu. Kręgosłup, odcinek piersiowy i szyjny. We wtorek neurolog. I jednak Orfeusz to ta poduszka :D
Najprawdopodobniej uszkodziłam razem z nogą, dołożyły kule i skakanie, niewłaściwa pozycja ciała przez ponad osiem miesięcy i końcowo wysiłek[/quote]

Przynajmniej możesz teraz w domu pozbierac sie i trochę odsapnąc i znowu po lekarzach.........A Olecko miało mieć cudowną moc uzdrawiania a tu masz...Może wyślą Cię znowu do Olecka ;) ;) ;) Tylko nie tą moją poduszke. :lol: :lol: :lol:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

woytek pisze:
Orfeusz pisze:Ale zrobilo się smutno na forum...... :( :( :(
: :roll: :roll: :roll:
A Woytku w kwestii sanatorium z nfz to też czekam na 2018.ale na czerwiec.Może spotkamy się w poczekalni. :D :D :D
Ja mam plan żeby pojechać wcześniej niż jesień,od kwietnia 2018 będę z zwroty się dopytywał
Nie wiem.czy Ci uda się wczesniej.Tendencje są do wydluzania.Mój brat w zeszłym roku miał na sierpień. Chciał wcześniej a dowalili mu pod koniec listopada.
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: p-siak »

Witam,ja wczoraj złożyłem wniosek do ZUS po perswazji o przyjęcie.Pani czepiała się, iż nie ma pieczątki nagłowkowej ZOZ/by ją przystawić trzeba pokonać 122 km/.Moim zdaniem jest nie konieczna,gdyż druk nie sugeruje tego.Lekarz owszem:podpis, pieczęć.
Gdzie Dominika??? Pozdrawiam.
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Post autor: entropia »

Orfeusz! Tak i się ze mnie śmiano na odjezdne :roll: że przyjechałam na jedno, a wrócę na drugie :D ale ja to już podziękuje... nie będę testować innych poduszek, kołder i prześcieradeł :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

Orfeusz pisze:
pawel1974 pisze:Chyba trza będzie tak zrobić Orfeusz.
Mam gościa w Bialym.co dał mi "ścieżkę dostępu " do leczenia i swiatelko w tunelu.Nie wiem moze Ci już mowilam o tym .jak nie to pogadamy na fejsie.
Jutro będę miał więcej czasu to się odezwę. Wracając do Olecka to siedzą cicho te oszusty jedne :D
ODPOWIEDZ