kaska pisze:Idź się go zapytaj czy w ryja nie chce dostać burak jeden.Anka1084 pisze:WitamKasia ciebie pielęgniarki budzą z termometrem mnie sąsiad wiertarka !!! Szok nawet w niedziele wierci
Paczka z Olecka
Re: Hotel Olecko marzec 2017
Patrzcie, że i przy całkowicie wolnej i deszczowej niedzieli czasu im brak
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
entropia pisze:Witajcie!![]()
Dominika!!! co na śniadanie, jaka pogoda, jak wczorajsze disco, jakie plany na niedzielę, będą jakieś wycieczki, co będzie na obiad??? Coś milczysz! może śpisz, może odpoczywasz, może spacerujesz, może balujesz, może dołki kopiesz, czy może siedzisz w popsutej windzie??!!??
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
woytek pisze:Wniosek od neurochirurga,dostawa do okienka w ZUS i po 2 tygodniach list z przydziałem.I fajniegrzegorzgg67 pisze:Woytku a to ciekawe.Parę słów można więcej.
Mi wwniosek wypisywala rodzinna.Miała moje wszystkie choroby w dokumentach.Męża tak samo.Zapisalismy się razem.Trzeba miec tylko schorzenie o tym samym profilu.Tam trzeba pisać podanie o wspólny przydział i dalej tak jak pisze Woytek .Przychodzi i numer w kolejce.Czeka się zaleznie od regionu.Ok.20 m'-cy.Sledzi sie kolejkę i na ok.3 tygodnie przesyłają przydział gdzie i kiedy.
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Może mężowi wierci dziurę w brzuchu !Albo innej ofierze.Jakaś masowa zabójczyni....Anka1084 pisze:WitamKasia ciebie pielęgniarki budzą z termometrem mnie sąsiad wiertarka !!! Szok nawet w niedziele wierci
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Idź sprawdzić. Może komuś zycie uratujesz!Anka1084 pisze:Nowy sąsiadkaska pisze: Idź się go zapytaj czy w ryja nie chce dostać burak jeden.nie bede go zaczepiać
Miałam taką znajomą ze jak ktoś hałasował z sąsiadów to ona włączala wszystkie radia na fuul na różnych kanalach. Miala je porozstawiane pod roznymi scianami w mieszkaniu.
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

entropia pisze:Witajcie!![]()
Dominika!!! co na śniadanie, jaka pogoda, jak wczorajsze disco, jakie plany na niedzielę, będą jakieś wycieczki, co będzie na obiad??? Coś milczysz! może śpisz, może odpoczywasz, może spacerujesz, może balujesz, może dołki kopiesz, czy może siedzisz w popsutej windzie??!!??
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Ten chleb tam podawany też jest paskudny.Doprawiany slodem.Jestem cukrzykiem.nie pozwalali mi zjeść połowy banana a faszerowali słodkim chlebem.Zapewniam!IOlecko duuuuuuzo lepiej karmi.Szkoda tylko ze nie ma komu potwierdzic.kaska pisze:U mnie dziś na śniadanko: parowka, której skład to papier toaletowy nie da się jeść, trzy kromki chleba (nie wiem do czego) ale pacjent przede wszystkim ha ha.