Może ich po całym mieście rozkwaterowali i teraz się szukają biedaki, taki psikus od zusaAnka1084 pisze:Pewnie nie !!! Bo jeszcze ich szukawoytek pisze: Wieczór zapoznania był?![]()
![]()
Paczka z Olecka
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 14
Re: Hotel Olecko marzec 2017
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Staż sanatoryjny: 1
Polecam się! Ja i poducha elektryczna byłyśmy nierozlaczne.entropia pisze:Orfeusz! Wczoraj różnicy mi to nie zrobiło, ale wiesz... teraz jest znacznie lepiejwprawdzie dalej jak polano leżę, ale mam już większy kontakt ze światem
Wielkie Dzięki
![]()
![]()
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Staż sanatoryjny: 1
woytek pisze:Może ich po całym mieście rozkwaterowali i teraz się szukają biedaki, taki psikus od zusaAnka1084 pisze: Pewnie nie !!! Bo jeszcze ich szuka![]()
![]()
A wiecie co oznacza slowo szukac po czesku?
Racja...grzegorzgg67 pisze:Entropia, lepiej mniej latek przypiąć Dominice niż więcej.
Mam nadzieję, że we wtorek będę już wiedziała, bo i ta niepewność dobijaOrfeusz pisze:Polecam się! Ja i poducha elektryczna byłyśmy nierozlaczne.entropia pisze:Orfeusz! Wczoraj różnicy mi to nie zrobiło, ale wiesz... teraz jest znacznie lepiejwprawdzie dalej jak polano leżę, ale mam już większy kontakt ze światem
Wielkie Dzięki
![]()
![]()
.Nawet siedząc w fotelu kladlam ją pod kark +jasiek pod spód aby przylegało do szyi.Powtarzałam to kilka razy dziennie.plus spanie nocą plus golf na szyję plus masci rozgrzewajace.Potwierdza to że masz stan zapalny szyjnego.
Orfeusz pisze:woytek pisze: Może ich po całym mieście rozkwaterowali i teraz się szukają biedaki, taki psikus od zusa![]()
![]()
Taki nowy zabieg w ofercie
![]()
![]()
A wiecie co oznacza slowo szukac po czesku?