Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja też nie wiem czy mnie bedą chcieli .Na komisyjum czekam Ostatnio po 3 miesiącach z powrotem mnie wysłać chcieli więc i Wy o powtórkę możecie walczyć..Fajnie się was czyta
wiesniaczkaela pisze:Ja też nie wiem czy mnie bedą chcieli .Na komisyjum czekam Ostatnio po 3 miesiącach z powrotem mnie wysłać chcieli więc i Wy o powtórkę możecie walczyć..Fajnie się was czyta
Dzięki jeszcze raz! Fajni ludzie fajnie piszą! Na dodatek bardzo skromni!?
Orfeusz z Pawłem klimat tego forum unoszą wysoko ponad stan i sama przyznać muszę, że ochoczo i często zaczynam tu zaglądać
wiesniaczkaela pisze:Ja też nie wiem czy mnie bedą chcieli .Na komisyjum czekam Ostatnio po 3 miesiącach z powrotem mnie wysłać chcieli więc i Wy o powtórkę możecie walczyć..Fajnie się was czyta
22 kwiet. się kończy mi pierwsze pół roku zaś. Papiery już u lekarza do wypełnienia i w tym tyg składam do zusu bo poprawy większej nie ma i pewnie w połowie kwietnia komisja. Tak jest zawsze.