Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Margot-nie wiem czy wyskoczyłaś przed szereg żeby się pochwalić czy żeby inni ...zazdrościli a jak już przerabiasz praktykę to pochwal się tym zdolnym instruktorem-może jeszcze ktoś ...skorzysta,Witam
Kurka ...dalej znasz
ostatnio
to ja byłam instruktorem
...jak mocno ucałować babcię , żeby wystarczył całus do kolejnego przylotu wnusi
a o te bardziej skomplikowane to na pw ..chyba też coś wiem
p.s.
nie wskakuję przed szereg ...popieram dobrą zmianę ...od kilku dni jest miło , słodko na forum
Oj Andi ...
koziorożce tak mają
Wczoraj śmigałam ,,kole ''Ciebie i tak mi się chciało dobrej kawy ale wolałam nie ryzykować
?..nigdy nie chwaliłeś się , że potrafisz taką zrobić
Zawsze pisałem otwartym tekstem że nigdy kawy mi nie brakuje-a czy dobra-zawsze świeża bo z ekspresu-jeszcze działa-niektórzy mówią że dobra,mieszkam prawie na skrzyżowaniu w Centralnej Polsce gdzie krzyżuje się parę tras,a drzwi są zawsze otwarte jak to dodatkowe miejsce przy Wigilijnym Stole,na Gości Zawsze Otwarty