Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,
po dłuższej nieobecności znowu oczekuję na wyjazd do sanatorium. Pod koniec grudnia 2016 r. złożyłam do NFZ skierowanie do sanatorium.
W odpowiedzi poinformowano mnie, że jestem 89279 osobą oczekującą w kolejce na leczenie sanatoryjne. Przewidywany czas oczekiwania wynosi około 27 miesięcy . Pozdrawiam wszystkich oczekujących na wyjazd
Kotka pisze:Dzień dobry, po dłuższej nieobecności na forum
wniosek złożony w styczniu 2017
nr ok. 89800 - reumatologia
czas oczekiwania 26miesięcy
Pozdrawiam
Witam.
To nowina że nie już 27 miesięcy tylko 26 miesięcy oczekiwania.
Czyżby więcej podpisanych umów z ośrodkami sanatoryjnymi .
Ale jak to mówią pożyjemy zobaczymy.
pozdrawiam
esia62 -ja mam nr 6001( wniosek składałam 15.05.2015 )i też obserwuję i przeliczam w którym m-cu pojadę.Gdy dostaniesz przydział napisz -bo prawdopodobnie czas oczekiwania obecnie jest wydłużony do 27m-cy. Fajnie by było by więcej osób tu zaglądało i dzieliło się informacjami.Pozdrawiam
Jestem teraz w sanatorium i złożyłem wniosek w roku 2015 styczeń a odpowiedź dostałem 27 miesięcy ale jak dają zwrotke do lekarza żeby potwierdził ze wszystko gra to okres czekania pozostaje pół roku czyli 6 miesięcy to łatwo policzyć plus minus kiedy kto pojedzie misie to sprawdziło to na tyle kuracjusze
Od weryfikacji minelo juz 6 miesiecy.Na dzis moj numer 2522 ,schodzi powoli.Kolezanka zlozyla 17 marca 2015 jej numer 1600 i cisza.Sądze , ze aby dostac skierowanie trzeba miec nr ponizej 1000.Jesli tylko cos sie ruszy to napewno napisze.Pozdrawiam
Witam.
Wczoraj osobiście byłam w NFZ i rozmawiałam z panią o tak zwanych zwrotach.
W naszym NFZ można dopiero się starać po weryfikacji.
I trza osobiście odwiedzić NFZ oddz, sanatoria i zapytać o zwroty.
Pani dopiero wtedy poda jakie są i można sobie wybrać jak coś pasuje.
Panie nie przyjmują żadnego pisma trza po prostu samemu osobiście się dowiadywać.
Powodzenia dla tych co chcą wyjechać ze zwrotu.