Busko w maju 2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
czarnajagoda
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2017 14:06
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Re: Busko w maju 2017

Post autor: czarnajagoda »

Cześć Zosiu, dołączę do Ciebie i innych szczęśliwców odwiedzających Busko w maju. Też jadę! Dostałam przydział do Włókniarza od 16 maja, moje szczęście nie ma granic, euforia unosi mnie nad ziemią a tak zwyczajnie to baaaaaaaaaaaardzo się cieszę i mam apetyt na udaną rehabilitację i radosny pobyt :lol: :P :D
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Witam . Trochę mnie tutaj nie było ale cieszę się Jagódko , że dołączyłaś do majowych kuracjuszy w Busku. To już tylko 2 miesiące ..... a może ktoś jeszcze ? 8-)
Ilona58
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 lut 2015 15:41
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Ilona58 »

czarnajagoda pisze:Cześć Zosiu, dołączę do Ciebie i innych szczęśliwców odwiedzających Busko w maju. Też jadę! Dostałam przydział do Włókniarza od 16 maja, moje szczęście nie ma granic, euforia unosi mnie nad ziemią a tak zwyczajnie to baaaaaaaaaaaardzo się cieszę i mam apetyt na udaną rehabilitację i radosny pobyt :lol: :P :D
Witam wszystkie szczęściary, które będą w Busku w maju. :D
Sugeruję wybrać się koniecznie w którąś z niedziel do miejscowości Młodzawy Małe. Znajduje się tam prywatny "Ogród na rozstajach" piękny o każdej porze roku. w necie jest strona www.ogrodnarozstajach.pl
Ogród na Rozstajach znajduje się w sercu Ponidzia, w miejscowości Młodzawy Małe. Młodzawy leżą 10 km od Pińczowa, na trasie Kielce - Wiślica. W Pińczowie prosimy kierować się na południe drogą 766. Naprawdę warto. Polecam

Ilona
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wielkie dzięki ! Z pewnością obejrzymy polecany ogród choć zanim przeczytałam posta pomyślałam, że może następna szczęściara w maju jedzie do Buska? Nie , szkoda mielibyśmy przewodniczkę :( Pozdrawiam :)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Do Czarnej Jagody. Choć tylko 4 dni nam się pokrywają (ja do 20.05) może uda nam się wypić wspólnie kawkę ?
Awatar użytkownika
czarnajagoda
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2017 14:06
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: czarnajagoda »

OCZYWIŚCIE!!! :D Zdecydowanie TAK,bardzo chętnie się z Tobą ZOSIU spotkam, może dołączy ktoś jeszcze?
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Może ktoś jeszcze w maju do Buska ?
basia62
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 cze 2015 21:45
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: basia62 »

Moja siostra jedzie z mężem od 9 maja do 30 maja sanatorium Rafał z Lubelskiego Pozdrawiam
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

O to podobny termin a może ktoś z Podlasia ? :)
lenox58
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 sty 2017 10:13
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: lenox58 »

Witam też zostałem szczęśliwcem i jadę do Buska Zdrój :D termin mam od 11 maja w sanatorium Nida pozdrawiam .....i zaczynam parzyć kawkę
ODPOWIEDZ