Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam Basiu-przy moim ostatnim pobycie w Busku podszedłem do Rafała ale nie wstąpiłem do środka-teraz żałuję-obiekt z zewnątrz wygląda świeżo po remoncie-mam nadzieję że w środku też,bezpośrednio przy deptaku i w miarę blisko parku -chyba najwyżej położone sanatorium w Busku,parking samochodowy przy obiekcie-zrobił na mnie dobre wrażenie świeżą elewacją-odcień żółtego,mam nadzieję że ktoś kto był tam na turnusie jeszcze się odezwie i będziesz miała pełną wiedzę-samo Busko jest urokliwe z bardzo Sympatycznym klimatem-tym siarkowym i ..towarzyskim,Miłego Pobytu Życzę i liczymy że napiszesz kilka zdań po powrocie,Pozdrawiam
Witam Basiu. Będąc w maju 2015 w Busku weszłam obejrzeć Rafała aby mieć rozeznanie. Odebrałam pozytywnie. Wszystko na miejscu. Dobra atmosfera. Miła obsługa na recepcji/obejrzałam apartament bo wszystkie inne pokoje były zajęte ale do jednego zapukałam i sympatyczni Goście tam mieszkający pokazali jak wygląda. Byli zadowoleni z pobytu. Pokoj z lazienką, na dwie osoby akurat ten nie za duży...nie wiem jak inne. /.
Dobre położenie. Blisko park do podreptania. Jak dla mnie...to wszędzie blisko. Wrócisz zadowolona czego serdecznie Ci życzę.pozdrawiam.
Do Buska to jedzie moja siostra z mężem tylko ja się pytałam o opinię za które serdecznie dziękuje . Po powrocie siostry z sanatorium napisze jak teraz tam jest .Pozdrawiam