Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Poproszę o więcej opini na temat tego sanatorium. Czyżby nikt tam nie był? Ja wybieram się z mężem w pażdzierniku i chciałabym wiedzieć jakie pokoje, zabiegi, czy mają borowinę,wi-fi jakie posiłki czy miła obsługa, i czy są suszarki do włosów
Witam i pozdrawiam!!! andrzej1955, bardzo dziękuję Ci za podpowiedź, nie wiedziałam że można tak szukać, sporo dowiedziałam się na temat tego sanatorium, same dobre opinie już się cieszę że może być fajnie
Ja z mężem też byłam w tym sanatorium drugi raz .Bardzo nam się podobało a najbardziej nowy segment E w nim mieliśmy pokój .W nowym segmencie są pokoje dla małżeństw .Byliśmy z mężem w kwietniu obsługa bardzo miła posiłki na 2 zmiany ,blisko do tężni a zabiegi są na miejscu ,wi-fi jest a suszarki są na basenie .Życzymy miłego pobytu i pozdrawiamy