Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam widzę że dawno nikt się nie odzywal mój numer na dzisiejszy dzień to 7671 tak po cichu liczę na wrzesień ale jeszcze trochę czasu minie zanim się dowiem pozdrawiam serdecznie
Witam, ja także jestem grudniowa 2015r. Niestety w moim łódzkim NFZ czas oczekiwania z 20 m-cy przesunął się do 22-23 m-cy. Taką info otrzymałam emailowo miesiąc temu, dzisiaj telefonicznie...
Mój nr. to 4470 (wielkopolska) i wniosek cofnięty do lekarz celem weryfikacji, ze względu na brak możliwości zrealizowania w ciągu 18 mies, (składałam 08. stycz 2016r) liczyłam na czerwiec/lipiec 2017 a tu
proszę jaka niespodzianka . Pewnie dostanę na listopad .
pozdrawiam IE