UNIEJÓW od 27.05.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ja_ga
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 lut 2017 01:34
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Re: UNIEJÓW od 27.05.2017

Post autor: ja_ga »

Witaj emolka42. Jeśli chodzi o mnie to mam dyszkę więcej :roll:, a "marcie" to będzie JECHAŁ :lol: to dopiero będzie koleżanka. A wracając do tych zamulaczy-zabiegów, dowiedziałam się, że ZUS dba o nasz stan psychiczny i musza być spotkania z psychologiem i zabiegi relaksacyjne, żebyśmy odstresowali się od trudów pracy :cry: i również ze względu na nasze dolegliwości żebyśmy nie popadli w depresję :oops: :lol:.
enolka42
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2017 16:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: enolka42 »

Oj oj, to bardzo przepraszam kolegę za zmianę płci :D. Ja_ga jakoś się tam chyba odnajdziemy, nie? Byłoby fajnie mieć już kogoś "znajomego" na starcie. Co do tych zamulaczy....no rzeczywiście marzę o takich zajęciach :D :lol: ....tym bardziej, że ja jakoś tak na gwizdek nie umiem się relaksować. Wolę sobie sama relaks zorganizować, szczególnie, że jest tam gdzie pospacerować czy poleżeć z książką. Ciekawe jak będzie z tymi termami, nie każdy ponoć dostaje basen, pozostaje w razie czego wykupić sobie karnet ze zniżką i latać samemu.
ja_ga
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Oczywiście enolka, jak chcesz to możesz mnie znaleźć na https://web.facebook.com/jadwiga.bryk :)
enolka42
Kuracjusz
Kuracjusz

ja_ga wysłałam Ci wiadomość ...
marcie
Na forum od: 12 mar 2017 19:56

Post autor: marcie »

Jeśli chodzi o mój wiek to 50 plus, jadę podreperować troszkę kręgosłup bo się rozsypuje, a do emerytury jeszcze daleko, pozdrawiam i do zobaczenia w Uniejowie.
Basia15
Na forum od: 21 kwie 2017 19:02

Post autor: Basia15 »

Witajcie, Ja też jadę 27 maja do Uniejowa. Nie mogę znaleźć żadnego bezpośredniego autobusu z Warszawy wiec mam pytanie do ja_ga . Piszesz, że jedziesz samochodem i masz wolne miejsca ,wiec może z Tobą bym się zabrała? Co Ty na to?
asia2210
Na forum od: 22 kwie 2017 17:45

Post autor: asia2210 »

Witam wszystkich serdecznie☺ chciałabym dołączyć do osób wyjeżdżających do Uniejowa. Może ktoś wie czym można tam dojechać? A może ktoś będzie jechał samochodem na ten turnus z Mińska Maz. lub przez Mińsk i mógłby mnie zabrać? Będę wdzięczna za info.
enolka42
Kuracjusz
Kuracjusz

Witajcie. Coraz nas więcej :). No i super.
Basia15 skontaktowałaś się z ja_ga? Z tego co patrzyłam, jeśli chodzi o dojazd, to jakoś z Łodzi kursują autobusy. Ja jadę ze Skierniewic i wybrałam samochód, chociażby ze względu na walizkę, której nie bardzo mogę dźwigać. Asia2210 do zobaczenia na miejscu. Byłoby fajnie jakbyście dziewczyny napisały w jakim wieku jesteście?
ja_ga
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Do Basi15 i Asi2210 wysłałam e-mail, pewnie nie odczytałyście, podałam tam nr tel. do siebie. Jeszcze tu napiszę :D Mam miejsce w samochodzie więc nie ma problemu zabrać Cię Basia, natomiast mogę zabrać Asię ale musi dojechać do W-wy (mogę odebrać z jakiegoś dworca). Odezwijcie się :roll: Jeszcze ktoś chętny :lol: ?
Basia15
Na forum od: 21 kwie 2017 19:02

Post autor: Basia15 »

Witam cieplutko. Serdecznie dziękuję Ja_ga za wiadomość i propozycję zabrania się z Tobą do uzdrowiska. Zadzwonię do Ciebie abyśmy mogły się umówić co do wyjazdu. Dziękuję enolka42 za info ale sama wiesz jak się podróżuje z przesiadkami z walizką. No cóż pogoda nam się poprawiła więc turnus dobrze się zapowiada. Serdecznie pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających i do zobaczenia za kilka dni w Uniejowie.
ODPOWIEDZ