Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
czy ktoś jedzie w tym czasie do sanatorium ?,może ktoś był to prosze napisać jakie są warunki,wyżywienie itp a może ktoś jedzie ze Świnoujścia lub okolic.moje gg 5810322 Beata:)
chciałabym wiedzieć czy na zabiegi daja ręczniki czy mam wziać swoje ,czy zabiegi są w Dzwonkówce czy jest inny budynek do tego przeznaczony?jak jeszcze cos mi się przypomni to napiszę pozdrowionka
serdeczne dzięki jeszcze jedno pytanko:)w dzień wyjazdu czy są zabiegi i ogólnie jak są poustawiane czy na cały dzień rozłożone czy do południa....ale męczę hihihi
hej,powiem Ci ze jestem zadowolona mam pokój 1-kę co prawda bez balkonu ale widok na góry wybrałam sobie diete ale tylko zeby co nie co zgubić tłuszczyku hihihi no a jedzenie jest pyszne .baza zabiegowa troszke uboga ale mam sporo zabiegów więc myśle że to da jakieś rezultaty ,mam neta bo bo sciąga do 1 -go piętra no i dużo chodzę aż nogi w tyłek wchodzą a jest co zwiedzać no i schody góra-dół .Nie ma co narzekać jeść dadzą ,posprzątaja i na balety czasem....pozdrowionka