Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MarkStan pisze:Raczej z tego co widzę, to nie ale zapytam i napiszę.Pozdrawiam
Dziekuje!
A jak w ogóle wyglada jedzenie? Takie szpitalne ?
Nie moge jeść wielu rzeczy dlatego ten temat spędza mi sen z powiek:)
Po co martwić się na zapas...tam na miejscu pewnie będą pytac o dietę itp. więc doinforujesz ich o swoim zdrowiu i powiesz,że stosujesz dietę i będzie ok
siostrabrata , jest dieta lekkostrawna i cukrzycowa to wiem o innych nie słyszałam. Jedzenie jest b dobre, choć zawsze znajdzie sie ktos co mu nie smakuje . Ze mną była dziewczyna co co pracuje w szpitalu przy dystrybucji jedzenia i zna się na tym, więc porównywała i tu w sanatorium jedzenie było lepsze, większe porcje niż w szpitalu . A poza tym to masz możliwość dopłaty do śniadania, obiadu, kolacji i wówczas korzystasz ze szwedzkiego stołu.
Ja widzę tu na żywo albo futrunek dla zdrowych albo tzw.dietę.Sam z niej korzystam.Przy zapisywaniu mnie na dietę, kelnerka nie pytała co mi dolega aby dopasować mi ściśle dietę do mojego braku pęcherzyka żółciowego.Jak podają do stołu to widzę jedynie, że jest dieta lub jedzenie dla pozostałych
Jedzenie jest smaczne i jest go dosyć.Faceci, którym mało, mogą zjeść więcej zupy na obiadek a na inne posiłki chleba z masłem roślinnym (którego dość dużo) i z dżemem .
Kuchnia , kelnerki są uprzejme i dobrze oceniane.
MarkStan pisze:Ja widzę tu na żywo albo futrunek dla zdrowych albo tzw.dietę.Sam z niej korzystam.Przy zapisywaniu mnie na dietę, kelnerka nie pytała co mi dolega aby dopasować mi ściśle dietę do mojego braku pęcherzyka żółciowego.Jak podają do stołu to widzę jedynie, że jest dieta lub jedzenie dla pozostałych
Jedzenie jest smaczne i jest go dosyć.Faceci, którym mało, mogą zjeść więcej zupy na obiadek a na inne posiłki chleba z masłem roślinnym (którego dość dużo) i z dżemem .
Kuchnia , kelnerki są uprzejme i dobrze oceniane.
Ja przepraszam bo mi lekarz zapisał dietę śródziemnomorską...rozumiem, ostrygi homary i owoce morza są oliwa z oliwek no I dużo wina...
Chlebek z rana biały bagietka z kawiorem z białych jesiotrów do tego skromna butelczyna Chateau d'Yquem...ta...rozmarzyłem się już chce jechać
Dopowiem do tego co napisałem. Na tablicy przed stołówką wiszą tylko dwa jadłospisy Dieta i Normalne Jedzonko.Widać z tego, że moje obserwacje były poprawne.Nie ma innych jadłospisów.Pozdrawiam