Przeglądarka.

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lis 2014 17:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Przeglądarka.

Post autor: zebra »

Witam. Mam pytanie. Czy zostały wprowadzone jakieś zmiany dot sprawdzania kolejki. ? Poprosił mnie brat z dolnośląskiego, żeby monitorować jego skierowanie i po wpisaniu numeru mam komunikat ; nie znaleziono skierowania o podanym numerze. Skierowanie było wystawione w lipcu 2015, jest po aktualizacji Może zrobiono rejonizację i z innego funduszu nie można sprawdzać , tylko ze swojego ? :oops: . Pozdrawiam. :kwiat:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Re: Przeglądarka.

Post autor: Wienia »

Zebra musi być błąd w wpisywaniu,przegladarka jest ogólnokrajowa.Wpisujesz pierwsze dwie cyfry które oznaczają dany fundusz następne dwie to rok składania wniosku i dopiero 5 cyfr numer skierowania,u mnie 06-16-.....-0 .Powodzenia :kwiat:
Awatar użytkownika
Alicja1691
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2015 20:12
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Alicja1691 »

Wienia ma racje ,
Zebra poproś brata ,żeby sprawdził czy nie podał Ci błędnego numeru . Pozdrawiam :serce:
Awatar użytkownika
jurek475
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2014 11:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: jurek475 »

:kwiat: :serce: :D

miesiac od zlozenia wniosku w OW NFZ w Poznaniu i dzien po moich imieninach otrzymalem pismo z zarejestrowanym nr

Jestem zadowolony.
Moj nr. to w kolejce oczekujacych = 66640=

Bede odliczal uplywajacy czas.
Jestem optymista,ze wreszcie spotkam bratnia dusze z poprzednich pobytow w sanatorium.
P.D.
:D :serce: :kwiat:
ODPOWIEDZ