Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam wszystkich zainteresowanych!
Jestem w Modrzewiu już 4 dni . Sprawdzają się opinie . Sanatorium jest dość siermiężne pod względem wyposażenia pokoi. Same pokoje są w dobrym stanie. Każdy pokój ma balkon. Obsługa jest uprzejma. Posiłki w miarę dobre nie za wielkie ale najeść się można. Na miejscu jest sklepik i kawiarnia (pierwsze piętro). Windy nowoczesne. Zabiegi na miejscu (parter) panie uprzejme . Nic strasznego się tu nie dzieje. Choć jak to mówią d...y nie urywa.
Pozdrawiam!
Witam wszystkich jadących do Modrzewia!
Juz za 5 dni konczę byt sanatoryjny. Musze Wam powiedzieć że się bałem po przeczytaniu recenzji ale mile w zasadzie jestem zaskoczony. Nic strasznego Was tu nie spotka. Jest skromnie ale może być. Zabiegi są ok miła obsługa zawsze wesoła (młoda). Panie od sprzatania starają się na co dzień. Jak ktoś chce mieć wi-fi to niech zabierze ze sobą ruter. Ja tak zrobiłem i jest super. Na dole są dwa stanowiska komputerowe ale w zasadzie ciągle zajęte. Jedzenie może być . Nic wykwintnego ale... można się najeść. Wieczorki taneczne codzienne z wyjątkiem poniedziałków. U nas frekwencja mizerna na tych wieczorkach ale Pan gra. Pokoje ... jedynki dość obszerne i dwójki. Reszty nie znam. Podobno w innych sanatoriach jest wyższy standart ale...no trudno jest jak jest. Jak się dobierze towarzystwo to będzie super. Pokoje dobierają panie z recepcji raczej do wieku. Warto przyjechać wcześniej..od 7.00 już można się rejestrować. Dobrze wziąść pare wieszaków bo te w pokoju są kiepskie. Miłego pobytu życzę.
andrzej1907 pisze:Witam wszystkich jadących do Modrzewia!
Juz za 5 dni konczę byt sanatoryjny. Musze Wam powiedzieć że się bałem po przeczytaniu recenzji ale mile w zasadzie jestem zaskoczony. Nic strasznego Was tu nie spotka. Jest skromnie ale może być. Zabiegi są ok miła obsługa zawsze wesoła (młoda). Panie od sprzatania starają się na co dzień. Jak ktoś chce mieć wi-fi to niech zabierze ze sobą ruter. Ja tak zrobiłem i jest super. Na dole są dwa stanowiska komputerowe ale w zasadzie ciągle zajęte. Jedzenie może być . Nic wykwintnego ale... można się najeść. Wieczorki taneczne codzienne z wyjątkiem poniedziałków. U nas frekwencja mizerna na tych wieczorkach ale Pan gra. Pokoje ... jedynki dość obszerne i dwójki. Reszty nie znam. Podobno w innych sanatoriach jest wyższy standart ale...no trudno jest jak jest. Jak się dobierze towarzystwo to będzie super. Pokoje dobierają panie z recepcji raczej do wieku. Warto przyjechać wcześniej..od 7.00 już można się rejestrować. Dobrze wziąść pare wieszaków bo te w pokoju są kiepskie. Miłego pobytu życzę.
Dziekuje albo inaczej dziękujemy za opinie myślę że przyda da się opinią dla przyszłych kuracjuszy i tak powinno być koniec kuracji i opinia najlepiej jak to zrobił kolega będąc jeszcze tam bo w domu to człowiek zapomni albo się już nie chce to na tyle narka
Andrzej dzięki za recenzję teraz to już można jechać bez strachu
Ja jadę już w czwartek
Powiedz mi tylko jeszcze jak to jest z tym wi-fi jeśli nie wezmę rutera to nie będę miała w ogóle możliwości korzystania z internetu???
Jak byłam w Krynicy to była taka opcja, że po uiszczeniu opłaty w recepcji dawali hasło do internetu i można było korzystać
Modrzew ze względu na dość dobrą cenę brałem pod uwagę na wyjazd prywatny,ciekawe jak wygląda to pod tym względem ?.Jedziecie z NFZ ? napiszcie kolejne relacje myślę że zawsze ktoś skorzysta z podpowiedzi,dzięki