DEDAL Polańczyk

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
inna32
Na forum od: 30 gru 2012 18:42

Re: DEDAL Polańczyk

Post autor: inna32 »

Ja byłam w Dedalu w grudniu.Był to mój pierwszy pobyt w sanatorium.Nie mogę narzekać .Być może nie jestem wymagającą osobą..Byłam w jedynce w studio.bardzo ładny pokoik z balkonem tv lodówka,wygodna wersalka, sprzątane wystarczająco często,zmieniane ręczniki również .Jedzenie bardzo dobre.Czegóż więcej potrzeba? zabiegi miałam po śniadaniu.Do południa miałam już czas wolny..Zabiegi też wykonywane były w/g mnie jak należy.Miałam 3 tygodnie wakacji i odpoczynku od codziennych zajęć domowych.Ja osobiście polecam to sanatorium.
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 11:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kasiula »

Ja byłam tez w Dedalu w maju 2012 i bardzo sobie chwalę.Może troszkę prawdy z tymi pokojami (jedynkami) to jest..tez chciałam jedynkę i powiedziano mi ,że nie ma...ale teraz ciesze się ,ze nie byłam w jedynce.Gorąco polecam to sanatorium.A Bieszczady i Solina po której można sobie pływać min.rowerkami wodnymi..jest przecudna.Pozdrawiam wszystkich wybierających się do Dedala.A ż Wam zazdroszczę..ale z pewnością też jeszcze tam powrócę i to niebawem :)
jarko49
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2009 23:49

Post autor: jarko49 »

Mialem wielka ochote pojechac wlasnie do tego osrodka DEDAL w Polanczyku PRYWATNIE ale nie pojechalem tam tylko i wylacznie dlatego ze korespondencja
mailowa z p.Dyrektorem (maila kierowalem nie do pana Dyrektora ale on mi odpowiadal na moje zapytania) skutecznie mnie zniechecila.
Czlowiek ten wogole nie powienien kierowac nawet kolkiem rozancowym a co dopiero takim Osrodkiem.
Okazal sie byc gburowatym i aroganckim - dal mi do zrozumienia ze jak mi sie cos nie podoba to lepiej zebym tam nie przyjezdzal bo on i tak moze mnie nie przyjac w swoim osrodku. Pierwszy raz cos takiego mi sie przydarzylo.
Ci co go tu na tym forum tak zaciekle bronia to najprawdopodobniej jacys podstawieni przez pana dyrektora albo jego znajomi a moze i nawet rodzinka
bo juz w samych opisach widac ze oni mowia o czyms zupelnie innym niz wiekszosc tych co tam byli i widzieli na wlasne oczy.
Marzanna
Na forum od: 07 kwie 2017 20:43
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Marzanna »

Witam wszystkich,wlasnie wrocilam z Dedala w polanczyku. Jestem zachwycona tym sanatorium. Wspaniala atmosfera,jedzenie pyszne. Zabiegi urozmaicone. Masaze,kapiele,gimnastyka i inne. Polecam gimnastyke ..przemily pan.Cz