Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No to ekstra że swieta w domu.Lepiej być nie mogło!
Ja teraz właśnie wróciłam ze spacerku. Właściwie to się przyczolgalam. W Bialym.18 st.w cieniu i na Plantach kwitnące trawniki....Cudo!Magnolie zaczynają kwitnąc!
Też dziś macie piękną aure.?
Polak!Tak myślę o tym Twoim kolezce i Wiewiórczej. .. Tę trasę zrobił w 1 h.jedną jedną stronę. ponad 12 km? Czy w dwie strony? Ja rowerem jadę 14h/godz. a on z buta?Nie sciemnia nic czy ja wolno jeżdżę?
Obiad wykwintny, wspaniały sos z smacznym mięsiwem i zdrową kaszą,jako aperitif zupka ze świeżych pomidorów z ryżem wietnamskim.Na popitkę kompot w wersji light,z wyczuwalnym aromatem owoców leśnych .
Pawle!Tak zastanawiam się. czy Twoja chomisia ma chociaż jedną fotke? Tak w zbliżeniu. jak cieszy się. ?Musi być urocza......
Mi też Woytek narobił takiego smaka.......Chyba dziś Geslerowa zrobiła im rewolucję kuchenna tylko kuracjusze nic nie wiedzieli o ukrytych kamerach.....
Aniu! To elektrolecznictwo już mialas?Nie znam tego.Czy to są te tzw.prądy?
Te ćwiczenia izometryczne to tak ostroznie ......"z czuciem. "Reszta to łagodne.Bedzie dobrze! Minimum ma być przez cały turnus 86 zabiegów .Ja mialam 106.
A wlasnie. .....relaksacje ktoś z Was ma i kriokomore?